Moda Kahramanı

Tarihler: 27 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 27 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2014 ~ Eki 27, 2014

Wrangler® tek bir tişörtle daha trendy, daha cool görünümü sağlarken, rahatlığından ödün vermeden stil sahibi olmayı vaat ediyor. Koleksiyonda bulunan ve yaz aylarında hem kadın hem erkeklerin vazgeçilmezi olan tişörtler farklı renk ve baskılarıyla göz alıyor.

Kadınlar için bulunan tasarımlar arasında mavi, beyaz, kırmızı gibi renklerin yanı sıra yazılar, rakamlar ve vintage baskılar göze çarpıyor. Tişörtlerin aynı zamanda atlet alternatifleri de bulunuyor. Erkek tişörtlerinde ise daha klasik severler için polo tişörtler bulunurken, daha eğlenceli tasarım isteyenler için yazılı, mesajlı ve karikatür baskılı alternatifler gardıroplardaki yerlerini alıyor.

Stillerin tişörtlerle tamamlandığı bu günlerde Wrangler® tişört koleksiyonları ile yaz günlerine imzanızı atmanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT