Mükemmel Uyum Ve Destek: “Nike Pro Bra Collection”

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mükemmel Uyum Ve Destek: “Nike Pro Bra Collection”

Tarihler: 21 Ağustos 2014 Perşembe ~ 21 Ekim 2014 Salı

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2014 ~ Eki 21, 2014

Kadın sporcular için sutyenlerinin büyük önem taşıdığını bilen Nike, farklı vücut tiplerine ve sportif ihtiyaçlara yönelik ürünler tasarlıyor. Doğru beden ölçüsüyle hazırlanan sutyenlerin kadın sporcuları motive ettiği gerçeğinden yola çıkarak, en iyi uyum ve desteği sağlayan Nike Pro Bra Collection’ı sunuyor. 2 seneden fazla süren araştırma, test, dizayn ve geliştirme çalışmaları sonucunda üretilen koleksiyonda yer alan, farklı destekleme ve tutuş seviyelerine sahip 5 model, kadınları, vücut tiplerine en uygun alternatifle buluşturuyor.

Koleksiyonda yer alan Nike Pro Rival, en yüksek seviyede destekleme sağlarken, 25 beden seçeneğiyle kadın sporcuların doğru ölçüyü bulmasını sağlıyor. Diğer modeller arasında; Nike Pro Fierce Bra, yeniden geliştirilen Nike Pro Classic ve Nike Pro Indy Bra yer alıyor. Klasikleşen Nike Pro Classic’in pedli modeli ise dikkat çekici tasarımlara eşlik ediyor. Nike Pro Bra Koleksiyonu, 15 Ağustos'tan itibaren yetkili Nike mağazalarında spor tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Birçok kadının yanlış sutyen kullandığını söyleyen Nike Women’s Trainning Global Design Başkan Yardımcısı Julie Igarashi, iyi bir sutyen yoksa, iyi bir antrenmanın da olamayacağını belirtiyor. Koleksiyonun hazırlık aşamasında sporcularla yapılan araştırmalar sonucu, sutyen desteğinin konforla ters orantılı olduğunu öğrenen Nike tasarım ekibi, kullanılan malzemeden esnemeye ve nem transferine kadar farklı analiz ve testler yapıyor.

Araştırma Ürünü, Üstün Nitelikli Modeller…

Uzun araştırmalar sonucunda elde edilen Nike Pro 360 Fit System, kadın sporcuların doğru sutyen bedenini bulmasını sağlıyor. Göğüs kemiği ölçülerini tasarlanan özel hesap makinesine yazan kadın sporcular, kendileri için en uygun sutyen ölçüsünü öğrenebiliyor. %80 doğruluk payına sahip Nike Pro 360 Fit System’e, belirli Nike mağazaları ve Nike.com’dan ulaşılabiliyor.

İç giyim ürünlerini spora uygun malzemeyle birleştiren Nike Pro Rival, koleksiyonda yer alan en güçlü destekleme sistemini sunuyor. 30B ile 38B arasında 25 bedene sahip model, parçalı kuplarıyla göğüs kısmını sararak kuşatıyor. Sutyende yer alan özel sünger ve yüzücü askıları ise ekstra destek sağlıyor.

Orta/yüksek seviyede tutuşa sahip Nike Pro Fierce Bra, hafif kalıpları sayesinde göğsü şekillendirmeye destek oluyor. Nike Dri-Fit kumaşı nem transferini sağlarken, sırt kısmında kullanılan elastik file ise havalandırmayı artırıyor.

Nike Pro Bra’nın geliştirilmiş versiyonu Nike Pro Classic Bra’nın askıları daha güçlü bir destek için yeniden tasarlanırken, göğüs bandı yumuşatılarak konfor sunuyor. Orta destek sağlayan sütyenin, pedli alternatifi de bulunuyor.

Hafif destek veren Nike Pro Indy Bra, çıkabilen pedleriyle şekillendirme sağlarken, ayarlanabilir askıları doğru bedeni bulmaya yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT