Okula Dönüş Zamanı

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 7, 2015

İngiltere’de her yıl bir öncekinden daha fazla satan Clarks okul ayakkabıları, bu yıl da fenomen olacak modellerle sezona damgasını vuruyor.

Mükemmel fitlik, uzun süre dayanıklılık ve güvenilir materyaller, çocuklarının iyi ayakkabı giymesine özen gösteren ebeveynlerin vazgeçilmezi oluyor. 50 özel testten geçen ayakkabılar, çocuk ayak sağlığını korumanın garantisini taşıyor. Bu sezon kaliteli olmanın ötesinde, stil duruşları ile öne çıkan modeller, tasarımcılara işbirliklerinden doğuyor. 2015 Sonbahar / Kış koleksiyonunda trendleri içinde bulunduruyorlar, ve okul ayakkabısı olmanın ötesinde cool ayakkabılara dönüşüyorlar.

Ayakkabı teknolojisi:
Clarks’ın tüm spor ve okul ayakkabılarında yer alan Agion, anti mikrobiyel bir malzeme olarak bakteri ve mantar üremesini engeller. İçeriğinde yapay malzeme kullanılmadığından tamamen güvenli, kumaşın içine gizlenmiş bir bileşendir. Ayak sağlığının korunmasına yardımcı olur, istenmeyen kokuların oluşmasını engeller.

Patenti Clarks’a ait Max Spring teknolojisi, devamlı hareket halindeki çocuklardan ilham alarak tasarlanmıştır. Orta taban çukuruna direkt olarak yerleştirilmiş jel ped, ayağın her tarafına gelen basıncı absorbe eder ve tampon görevi görür. İncilme ve burkulmanın engellenmesi için ayağın doğal hareketi ile uyumlu bir şekilde esner.

Kızlar için erkek kesimler en büyük ilham kaynağı. Bu tezat olmakla beraber, hoş detaylar ve renkli baskılar da ön plana çıkıyor. Kızlarda erkek kesimi vurgulayan çıkaran Sami Fizz (199TL) ve sarı iç detaylı, sağlamlığı ile dikkat çeken Daisy Beth (199TL) favori modellerden.

Erkeklerde ise, kayakçı ve sportif profilden esinlenen modeller fonksiyonelliğin ötesinde modadan ilham almak isteyen talebe cevap veriyor. Sportif duruşları ve ilham vericilikleri ile öne çıkan Jack Spring (199TL) ve Chad Deck (259TL) sezonun öne çıkan modellerinden.

Clarks; Mall of Istanbul, Akasya AVM, Capacity AVM, Palladium AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Anka Mall ve seçkin mağazalarda...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT