Okula Giden Mutlu Ayaklar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okula Giden Mutlu Ayaklar

Tarihler: 29 Ağustos 2014 Cuma ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2014 ~ Eki 29, 2014

170 yılı aşkın zamandır çocuk ayak bakımı ve sağlığı konusunda uzman İngiliz ekolü Clarks, en iddialı sezonunu gururla sunuyor!

2014 Sonbahar Kış koleksiyonu çocuk trendlerini yakalıyor. Ayakkabılardaki dalgalı motifler, sportif çizgiler, şehirli asalet ve terzi kesim fitlik sezonun öne çıkan akımları arasında yerini alıyor. Yeni okul döneminde çocukların neşesi İngiliz ekolü oluyor.

2014 Sonbahar Kış koleksiyonu Clarks’lar, görünüşü kadar rahatlığıyla da ön plana çıkıyor. Clarks kurulduğu günden beri çocukların gün boyu rahat oynaması için çalışıyor. Çocuk ayak sağlığı konusunda uzman ayakkabı markası ile çocukların okul dönemi ayak sağlığı gelişimleri güven altında...

Sezonun öne çıkan modelleri:
Erkeklerde Jack Spark, Stomp Roar, Air Lean ve Cross Dash Kızlarda ise Beamy Dream, Daisy Spark, Tasha Abby, Cross Dart Modellerin fiyat ve ürün bilgilerine linkten ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT