Philips Kulak İçi Kulaklıklar İle Maksimum Rahatlık!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips Kulak İçi Kulaklıklar İle Maksimum Rahatlık!

Tarihler: 14 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 14 Eylül 2014 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2014 ~ Eyl 14, 2014

Yeni Philips She3900 ve She3905 kulaklıklar, ergonomik tasarımları ile kullanıcılara en üst seviyede rahatlık sunarken, yüksek bas ve müzik kalitesiyle de harika bir deneyim yaşatıyor.

Philips SHE3900 ve SHE3905 kulaklıklar; yüksek bas performansı, kulağınızı rahatsız etmeyen ve dış sesleri de minimuma düşüren fiziksel yapısı ile müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Ergonomik oval yapısı ve 3 farklı slikon başlık ile tüketiciye sunulan bu ürün sayesinde, kulağınızın yapısına uygun başlığı seçerek maksimum müzik zevkini yaşayabilirsiniz.

Dış tasarımıyla da göze çarpan kulaklıkların kablosunun esnek yapısı, müzik kaynağı ve kulaklık arasındaki bağlantıyı kolaylaştırıyor. Philips SHE3905, mikrofon özelliği ile müzik dinlerken, gelen aramalara cevap verme imkanı da sağlıyor.

Philips SHE3900; 39,90 TL’den, Philips SHE3905; 49,90 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT