Philips, Bu Yazın En Popüler Hue Uygulamalarını Açıklıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Philips, Bu Yazın En Popüler Hue Uygulamalarını Açıklıyor!

Tarihler: 22 Temmuz 2014 Salı ~ 22 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2014 ~ Eyl 22, 2014

Bavullar hazır mı? Evet. Güneşlenirken okunacak güzel bir kitap alındı mı? Evet. Şimdi yeni yaz aşkınız Philips hue ile tanışma vakti geldi. Philips hue, bu yaz tatillerinizde en iyi arkadaşınız olacak.

Aydınlatma sektöründe global lider olan Royal Philips’in ev aydınlatma sistemine bağlanan Philips hue teknolojisi ile hava nasıl olursa olsun yazlarınız daha aydınlık olacak.

Akıllı telefonunuz veya tabletinizden ışıkları kontrol etmenizi sağlayan Philips hue, gevşemenize ve enerjinizi toplamanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış özel ayarlar da dâhil olmak üzere 16 milyon renk seçeneği sunuyor. İnternet bağlantılı hue ampulleri, lambaları ve ışık şeritleri dilediğiniz her tür bilgi için gösterge görevi görebiliyor.

Artık tatil hazırlıklarınızı yaparken güneş gözlükleri ve parmak arası terlikler dışında yeni bir vazgeçilmeziniz olacak. Uçağa binmeden önce akıllı telefonunuza veya tabletinize tatil öncesinde, tatilde ve tatil sonrasında Philips hue sisteminizden en iyi şekilde yararlanmanıza sağlayacak 180’i aşkın uygulamanın en iyilerini yüklemeyi unutmayın! Nasıl mı?

Fazla kilolarınızı dert etmeyin!

Kalp atış hızınızı görselleştiren ışığı sayesinde egzersiz programınızın ne kadar etkili olduğunu anlamanıza yardımcı olan hue BioFeedback ile yaza hazırlanırken vücudunuzun sesine kulak verin.

Tatile hazırlanırken stresle vedalaşın...

Tatil planları yapmaktan ve bavullarınızı hazırlamaktan sıkıldığınızda Philips hue’nun en rahatlatıcı aydınlatma efektlerinden Huedini ile stres atabilirsiniz. Huedini birbirine karışarak yavaş yavaş solan kırmızı, turuncu ve beyaz tonları ile gevşemenize, yorgunluğunuzu atmanıza ve tatile hazırlanmanıza yardımcı olacak.

Sabah uçağını kaçırmayın!

Snoozy Alarm Clock uygulamasını kullanarak en sevdiğiniz renk paletinden seçtiğiniz ışık ile (hatta ışık iTunes kitaplığından en sevdiğiniz şarkıya uydurulabilir) günü daha rahat karşılayarak sabah erkenden yola daha dinç çıkın!

Hue evinizin bekçisi olsun

Philips hue uygulaması ile dünyanın her yerinden ışıklarınızı kontrol edin, siz evde yokken evde birileri varmış görüntüsü yaratın. Evinize girebilecek hırsızları caydırmak ve tatildeyken içinizi rahat tutmak için ışıklarınızı çeşitli vakitlerde yanıp sönecek şekilde ayarlayarak evde birilerinin olduğu izlenimini uyandırabilirsiniz.

Romantizmi canlandırın!

Philips hue’nun kamerası Huey’yi kullanarak Android kameranızı dilediğiniz ekran veya görüntünün üzerine getirip odanızın ışığında baskın renkleri dinamik olarak canlandırabilirsiniz. Huey romantik bir gün batımı fotoğrafını veya film sahnesini odanıza getirmenin en güzel yolu...

En çılgın partileri siz düzenleyin...

Yazın son günlerinin tadını barbekü partileri vererek ve tatil fotoğraflarınızı sergileyerek çıkarın. Gün yerini geceye bırakırken müziğinizle senkronize ışıklarınızla konuklarınızı büyüleyin. Müzik miksleri yapıp ışık efektleri ekleyen Splyce ile DJ’iniz her zaman yanınızda. hue Party ise müzik arşivinizi muazzam bir ışık gösterisine dönüştürecek.

Ayrıca, orijinal hue uygulaması ile mobil cihazınızdan istediğiniz fotoğrafı seçerek en sevdiğiniz tatil deneyimini ışıklarla yeniden yaşayabilirsiniz. Uygulamanın renk seçicisi ile fotoğraftaki renkleri lambalarınıza uygulayarak en sevdiğiniz tatil manzarasını yeniden canlandırabilirsiniz.

Evde kullanıma yönelik kişisel kablosuz aydınlatma sistemi Philips hue, yaratıcılığınızı ışıklarla sergilemek ve aydınlatmayı yaşam tarzınıza uygun şekilde kişiselleştirmek için sınırsız olanaklar sunar. Hue’nun önceden ayarlanmış Light Recipes modları sayesinde Philips uzmanları tarafından test edilen optimum beyaz ışık tonu ile dinlenebilir, kitap okuyabilir, konsantrasyonunuzu artırabilir veya enerji toplayabilirsiniz. Ortamı biraz daha renklendirmek isterseniz hue’nun renk seçicisini kullanarak 16 milyona varan renk seçeneği ile dilediğiniz manzarayı canlandırabilir ve kaydedip internet üzerinden hue topluluğu ile paylaşabilirsiniz. Uygulamalar Philips hue lambaları, LivingColors Friends of hue ve Lightstrips Friends of hue ile uyumludur. Philips hue’ya Türkiye’de Apple satış noktalarından ulaşılabilir. Ayrıntılı bilgi için: http://www.meethue.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT