Profilo Crossflow’un Aqua Mavisini Üretti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profilo Crossflow’un Aqua Mavisini Üretti

Tarihler: 31 Temmuz 2014 Perşembe ~ 30 Eylül 2014 Salı

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2014 ~ Eyl 30, 2014

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ilk çıktığı günden bu yana tüketicisini kusursuz temizliği ile kendisine hayran bırakan VC9PT2202 CrossFlow Elektrikli Süpürgesi Aqua mavi rengiyle yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Özel toz ayırma sistemi CrossFlow™ teknolojisi, ProFiltre HEPA filtreleme sistemi ve güçlü motoru ile Profilo CrossFlow VC9PT2202 elektrikli süpürge şimdi kırmızının yanında deniz mavisi rengiyle evlere yaz ferahlığı getiriyor.

Kırmızı rengiyle çok sevilen CrossFlow Teknolojili süpürgenin deniz mavisi “Aqua” rengine kayıtsız kalamayacaksınız!

Profilo VC9PT2202 Elektrikli süpürge de evlerde yüzde 100 temizliği garantileyen özel toz ayırma sistemi CrossFlow teknolojisine sahip. Çarpıcı “Aqua Mavisi” rengiyle görenleri kendisine çeken süpürge hijyeni garantileyen ProFiltre HEPA filtreleme sistemi ve güçlü motoruyla da tozları içine hapsediyor.

Pratik toz konteynerı sayesinde toz haznesi kolayca boşaltılıyor

Profilo VC9PT2202 elektrikli süpürgede havadan ayrıştırılan tozlar, kolayca boşaltılabilen net 1,9 litre kapasiteli konteynere yönlendiriliyor. Şeffaf konteyner kolayca çıkarılıp boşaltılabiliyor ve rahatlıkla temizlenebiliyor. Süpürgenin ana gövdesinde yer alan seperatör içinde, yüksek toz tutma gücüne sahip özel ayırıcı bir filtre bulunuyor. İleri teknoloji ile geliştirilen bu filtre, uzun aralarla ve sadece ıslak bir bez ile kolayca temizlenebiliyor.

Kırmızı rengiyle olduğu kadar Aqua rengiyle de tüm dikkatleri üzerine çekecek Profilo VC9PT2202 Elektrikli süpürge tüm Profilo Yetkili Satıcılarında!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT