Profilo’dan Ulaşılabilir Lüks Buzdolabı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profilo’dan Ulaşılabilir Lüks Buzdolabı

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri lüksü ve ekonomiyi birleştirerek geliştirdiği yeni No-Frost BD2556W3IN buzdolabıyla, daima daha iyisini sunmaya çalıştığı tüketicileriyle arasındaki gönül bağını güçlendiriyor. Çift artılı enerji sınıfıyla elektrik tasarrufu sağlayan, VitaPlus, HydroPlus ve ChillerPlus özellikleriyle gıdaların tazeliğini koruyan , kolayca buz elde edilen buzmatik, led kapı elektroniği ve özel estetik tasarımıyla mutfaklara ergonomi getiriyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, buzdolabında sınıf atlamak isteyenler için, yüksek enerji verimliliği, özel tasarımı, led aydınlatmasıyla, üstün niteliklerine oranla ekonomik bir No-Frost buzdolabı geliştirdi. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kendi segmenti içinde A++ yüksek tasarruflu, led kapı elektroniğine sahip ileri teknoloji ürünü yeni No-Frost BD2556W3IN buzdolabını tüketicilerle buluşturdu.

Profilo’nun yeni beyaz renkli buzdolabı, 507 litrelik geniş hacmi, iç sıcaklığı sabit tutarak gıdaları en ideal koşullarda koruyan VitaPlus özelliği, entegre yatay kapı kolu, led aydınlatma sistemini içeren özel tasarımı ve pek çok fonksiyonuyla da “erişilebilir lüks” tanımını oldukça hak ediyor.

Besinleri taze korumaya duyarlı teknoloji

Profilo’nun BD2556W3IN buzdolabında bulunan “HydroPlus” çekmecesi, normal buzdolaplarındaki sebze çekmecelerine oranla sebze ve meyvelerin tazeliğini iki kata kadar daha uzun süre koruyor. ChillerPlus bölümü ise soğutucunun diğer bölümlerinden daha düşük bir sıcaklığa sahip olduğu için et, balık, yumurtalı yemekler gibi hassas besinler daha uzun süre tazeliğini koruyor. Buzdolabının içini daha güçlü bir şekilde aydınlatan led aydınlatma sistemi ise cihazın uzun ömrü boyunca çalışarak daha az elektrik tüketirken, iç hacimde çok net ve ferah bir görüş sağlıyor.

Buzmatik yazın çok pratik

Led kapı elektroniği sayesinde kapısını açmadan rahatça dıştan sıcaklık kontrolü yapılabilen derin dondurucu, 124 litrelik brüt hacmi, 9 kilogramlık ürünü 24 saat içinde dondurma yeteneğine sahip. Derin dondurucu bölümü ayrıca süper dondurma özelliği sayesinde, yeni alınan yiyeceklerin buzluğun iç sıcaklığını yükseltmesini de engelliyor. Dondurucu kapısında kolayca buz elde edilmesine sağlayan buzmatik ise Profilo BD2556W3IN buzdolabının sağladığı konforlardan sadece bir tanesi. Ürünün ikisi yüksekliği ayarlanabilir, toplam beş emniyetli cam raf da oldukça fonksiyonel kullanım imkânı veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT