Ramazanda İftar Lezzeti Koska’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazanda İftar Lezzeti Koska’dan

Tarihler: 04 Haziran 2015 Perşembe ~ 19 Temmuz 2015 Pazar

Firma: Koska

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2015 ~ Tem 19, 2015

108 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü markaları arasında yer alan Koska, Türk ağız tadına uygun geleneksel lezzetleri hatırlatacak nostaljik iftar ziyafetleri sunuyor.

Koska, geçmişin unutulmaz ramazanlarını bugüne taşıyarak; birbirinden farklı lezzetler ile unutulmaz bir Ramazan keyfi yaşatacak.

Koska’ nın bitkisel protein ve yüksek lif kaynağı tahini ve demir, kalsiyum ve mineraller içeren pekmezi iftar sofralarını renklendirecek. 7 den 70 e herkesin severek tüketebileceği Koska tahin – pekmez aynı cam kavanozda sunulan sağlıklı ambalajıyla iftarda size güç katacak, tok tutarak enerjik bir Ramazan geçirmenizi sağlayacak.

Köklü birikimi ile dünyaya açılan Koska, Ramazan geleneğini yansıtan geleneksel lezzetleri helva, reçel, tahin, pekmez ve bal ile sahur ve iftar soflarınıza lezzet katacak, lokum, krokan, kağıt helva, badem ezmesi ve pişmaniye ile de Ramazan akşamlarınızı tatlandıracak.

Koska’ nın enerji veren bu lezzetli ürünleri ile nostaljik ve keyifli bir Ramazan sizleri bekliyor…

Ramazan2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT