Rengarenk Meyvelerin En Leziz Hali Bebeto’da!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rengarenk Meyvelerin En Leziz Hali Bebeto’da!

Tarihler: 12 Ağustos 2014 Salı ~ 12 Ekim 2014 Pazar

Firma: Kervan Gıda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2014 ~ Eki 12, 2014

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda, Bebeto Eğlence Adası konseptiyle satışa sunduğu meyve şeklindeki yumuşak şekerlerle damaklarda leziz tatlar bırakıyor.

Bebeto şekerlerinin doğal meyve suyu içeren tatları kadar şekilleri de bir harika! Çilek, muz, karpuz, ananas, ahududu, vişne, portakal gibi meyve şekillerinden oluşan şekerlerin her biri şeklini aldığı meyvenin muhteşem tadını içeriyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen ara öğünlerden olan meyvenin en doğal halini Bebeto şekerlerinde bulabilirsiniz. Sadece çocukların değil genç ve yetişkinlerin de tercih ettiği Bebeto yumuşak şekerler; vücut için gerekli olan 20 aminoasitten 18’ini içeriyor. Kolesterol içermeyen Bebeto ürünleri vücut tarafından kolayca sindirilebiliyor.

Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak için; Mall of İstanbul, Marmara Forum, Torium, Astoria, Olivium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 17 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT