Sabri Özel Pantolonlar, Yaz Renkleriyle Şıklığınızı Tamamlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel Pantolonlar, Yaz Renkleriyle Şıklığınızı Tamamlıyor

Tarihler: 08 Ağustos 2014 Cuma ~ 08 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2014 ~ Eki 8, 2014

Klasik giyimde erkeklerin yakın markajında yer alan Sabri Özel, 2014 yaz koleksiyonunda yer alan yazlık pantolonlarıyla erkek moda severlerin şıklığını tamamlıyor. Buz mavisi, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle farklı beğeni ve ihtiyaçları gözeten marka, erkeklerin yaz şıklığına elegan bir yorum getiriyor.

Yazın en hit renkleri, Sabri Özel yeni sezon pantolonlarda

Yaz kombinlerinin olmazsa olmazı açık renk pantolonlar, Sabri Özel’in özgün tarz ve kesimleriyle erkeklerin şıklığına eşlik ediyor. Sabri Özel yeni sezon; gri üzerine bordo ekoseli şortları; pembeden beyaz ve maviye uzanan çeşitlilikte yazlık kumaş pantolonlarıyla dikkat çekiyor.

Sabri Özel 2014 yaz koleksiyonunun en iddialı parçaları arasında yer alan ekose detaylı şort ve düz renk kumaş pantolonlar, ayrıcalıklı tarzıyla bir adım öne çıkıyor. Casual şıklığa imkan veren bu çok özel pantolonlarla siz de kendi modanızın öncüsü olabilir, tarzınızı kombinlerinize yansıtabilirsiniz.

www.sabriozel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT