Sabri Özel Takım Elbiseleriyle Sonbahara Hazırlanın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel Takım Elbiseleriyle Sonbahara Hazırlanın

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 22 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Eki 22, 2014

Klasik ve modern çizgileri başarıyla harmanlayan tasarımlarıyla moda severlerin ilgi odağı olan Sabri Özel, sonbahara merhaba diyor. Sabri Özel 2014 sonbahar koleksiyonunda yer alan takım elbiseler siyah, lacivert ve kahve gibi sonbaharın klasikleşen renklerinin yanı sıra; camel, mürdüm, petrol mavisi ve sarı renkleriyle de stillere renk katıyor.

Sonbahar Renkleri Erkeklerin Şıklığını Tamamlıyor

Modası hiçbir dönem geçmeyen ceketlerde omuzlardaki oval dikiş detayları göz doldururken, vücuda tam oturan formuyla kusursuz bir şıklığa adım atmanızı sağlıyor. Koton ve likradan oluşan dokusuyla konforlu bir kullanıma imkan veren Sabri Özel yeni sezon modeller, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Sabri Özel 2014 sonbahar koleksiyonundaki takım elbiselerle siz de sonbahara iddialı bir giriş yapabilir, günün her anında kendinizi özel hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

www.sabriozel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT