Sahilde Şarj Derdine Son

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sahilde Şarj Derdine Son

Tarihler: 30 Temmuz 2015 Perşembe ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba

Firma: ASUS ZenPower

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2015 ~ Eyl 30, 2015

ASUS, şarj sıkıntısını tarihe gömen ASUS ZenPower taşınabilir şarj cihazı kampanyasını, yaz aylarında dışarıda daha fazla vakit geçiren akıllı telefon sahipleri için uzattı.

ASUS, akıllı telefonda şarj sıkıntısını ortadan kaldıran ASUS ZenPower taşınabilir şarj cihazı kampanyasını kısa süreliğine uzattı. 10050mAh kapasiteli tek dolumda 3 kez telefon şarj edebilen ASUS ZenPower, ASUS E-shop üzerinden 99TL yerine 59 TL’lik fiyatıyla, yazın dışarıda daha çok zaman harcamak isteyen akıllı telefon sahiplerinin zor anlarında yanında olacak.

Ergonomik tutuşunun yanı sıra şık hatlarıyla kullanıcıların yaz aylarındaki stillerine de uyum sağlayan ASUS ZenPower altın, gri, siyah, mavi ve pembe renk seçenekleri ile tüketicilere sunuluyor. Ayrıca, siyah, kırmızı, sarı ve mavi renk seçenekleriyle sunulan ZenPower Bumper aksesuarı ile de taşınabilir şarj cihazının koruma katmanı güçlendirilebiliyor. ASUS’un güç ve güzellik arasındaki mükemmel uyumunu yansıtan Zen tasarımı, ASUS ZenPower’ın hafif alüminyum kaplamasında da hissediliyor.

Kredi kartı boyutunda, 10050mAh kapasiteli ve adaptör kadar hızlı
Yalnızca 215 gram ağırlığında ve 22mm kalınlığındaki ASUS ZenPower yalnızca bir kredi kartı boyutunda. 10050mAh kapasitesi ve iOS’tan Android’e tüm işletim sistemlerine uyumluluğuyla, gün boyunca dışarıda yazın keyfini çıkarmak isteyen kullanıcıların kurtarıcısı olacak. ASUS ZenPower, 2.4A çıkış özelliği sayesinde, akıllı telefonları orijinal bir adaptör kadar hızlı şarj ediyor. ASUS’a özel PowerSafe teknolojisi ise, sıcaklık, giriş ve çıkış voltaşları gibi değerleri anlık olarak kontrol ediyor ve kısa devreye karşı koruma sağlayarak kullanıcının, telefonunu en yüksek güvenlik derecesiyle şarj etmesini sağlıyor.

Tek dolumda 3 kereden fazla şarj
6 saatlik bir dolumun ardından ortalama bir akıllı telefonu 3 kereden fazla şarj edebilen ZenPower, adeta avuca sığan bir güç santralı. Toplamda 5.000 kez tam kapasiteyle kullanılabilen ASUS ZenPower, 6 adet uluslararası güvenlik sertifikası ve 11 koruma katmanıyla kullanıcı ve cihaz güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT