Sahillerde Ten Zerafeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sahillerde Ten Zerafeti

Tarihler: 16 Nisan 2014 Çarşamba ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Ten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2014 ~ Haz 16, 2014

Bu yaz ne giysem diye kararsız kaldıysanız, çok uzun boylu düşünmenize gerek yok... Plaj şıklığına bu yaz Ten Limited Beachwear damgasını vuracak. Plajlara abiye bir şıklık kazandıran Ten, yeni koleksiyonuyla plaj modasına farklı bir boyut kazandırıyor.

Bikininin yüz yıllık saltanatını sarsan tek parçalar, vücut kusurlarını örtme konusundaki üstünlükleriyle kadınların vazgeçilmezi olurken, Straplez ve derin göğüs dekolteli bikini modelleri, bu yaz kadınların gözdesi olacak.

Bu senenin olmazsa olmazı payetler,Jewels & Sparkle bikinilerle şimdi de kumsallarda varlığını hissettiriyor. Yılın trendy olan siyah ve altının ihtişamlı birleşimiyle hazırlanan Ten in yeni koleksiyonu ile plajlarda ışıldamak mümkün!.

Seksi drapeler, yılan detaylar, peacock desenler yine Ten’in yeni koleksiyonundaki özelliklerinden bazıları. Sezona daha çarpıcı ve kadınsı bir hava katmak için kullanılan bu seksi detay. havuzda, denizde, teknede hatta romantik yaz gecelerinde; hanımlara şifon bluzlarla birleştirebilecekleri çok amaçlı alternatifler sunuyor.

Sahillerin asi çehresi, bant ve kordon stiliyle tekrar su yüzüne cikiyor. Bikini üstü detayı olarak kullanılan ya da vücudu saran egzotik bantlarda Ten’in bu sene ki koleksiyonda yer alıyor.

Koleksiyonda deeplake, mürdüm, bronz, mor renklerinin yanı sıra siyah-beyaz da ağırlıklı olarak kullanılıyor. Mayo koleksiyonunda etnik modellere, hareketli kumaş ve aksesuvarla yer veren Ten vücudu toparlayan özel kesimleriyle kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor.

Hollywood şıklığından ilham alan bikini ve mayolar yazın enerjisini ve canlılığını yansıtıyor. Her yaş grubundaki kadına uygun seçeneklerin bulunduğu koleksiyon gününü plaj partilerinde tamamlamak isteyenler için ideal bir seçim olacak.

Geniş renk, desen ve model seçeneği sunan Ten Limited Beachwear 2014 koleksiyonuna göz atmadan plaj alışverişinizi tamamlamayın.

Ten’in bu her yaşa her zevke uygun koleksiyonu ve daha fazlası Ten’in Nişantaşı City’s, Kozyatağı Kozy, Pendik Viaport, Ataköy Galleria, Gaziantep Sankopark, Trabzon Forum, Kayseri Kayseripark, Ordu, Bolu ve Adana mağazalarında ya da www.ten.com.tr de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT