Sevgililer Günü Kartınızı HP ile Hazırlayıp Basın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Günü Kartınızı HP ile Hazırlayıp Basın!

Tarihler: 27 Ocak 2015 Salı ~ 14 Şubat 2015 Cumartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2015 ~ Şub 14, 2015

HP’nin aynı maliyetle iki kata kadar daha fazla baskı alma imkânı sunan Deskjet Ink Advantage serisi yazıcıları 14 Şubat Sevgililer Günü için uygun hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Sevgilinizle 14 Şubat’ta çekeceğiniz fotoğrafları HP Deskjet Ink Advantage 4515 ya da 3545 yazıcılarıyla kullanılabilen ücretsiz HP Photo Creations programıyla her zamankinden daha yaratıcı hale getirebiliyorsunuz. Yapacağınız kolaj, kart ve takvimleri HP Deskjet Ink Advantage 4515 ya da 3545 yazıcılardan fotoğraf stüdyosu kalitesinde basıp 14 Şubat’ın ruhuna uygun bir zaman tüneli oluşturabiliyorsunuz.

Sevgililer Günü kartınızı en güzel fotoğrafınızla hazırlayın: HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One
HP’nin aynı maliyetle iki kata kadar daha baskı alma imkânı sunan Deskjet Ink Advantage serisinin üyesi olan 3545 e-All-in-One yazıcı, fotoğraf baskı kalitesiyle dikkat çekiyor. Ürünün ePrint özelliği sayesinde, sevgilinizle dışarıda geçirdiğiniz romantik bir 14 Şubat akşamında çektiğiniz fotoğrafları evinizdeki yazıcıya gönderip, eve geldiğinizde sevgilinize çekilmiş fotoğrafınızı göstererek sürpriz yapabilirsiniz! Sevgilinize hediye edeceğiniz karta en güzel fotoğrafınızı basıp yapıştırabilir, HP Photo Creations programıyla yapacağınız tasarımla sunabilirsiniz. HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One ile baskı, kopyalama, tarama yapılabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 3545 e-All-in-One’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı: 109 ABD Doları + KDV

Sevgilinize tüm yıl sürecek sevginizi hazırlayacağınız takvimle gösterin: HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One
Ink Advantage serisinin, baskı özellikleriyle öne çıkan üyesi HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One ile takvim ya da posterler basılabiliyor, böylelikle her bir günü sevgilinize adayacağınız şık bir takvim tasarlayabiliyorsunuz! HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tüm işlevleri, renkli dokunmatik ekranın kolay kullanımlı menüsünden kullanılabiliyor. Renk ayarları, çerçeveler ve daha pek çok düzenleme yapılabiliyor. HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı: 134 ABD Doları + KDV

HP InkAdvantage Baskı Paketi ile 62TL (KDV dahil) karşılığında bir 650 kartuş serisi ve bir paket fotoğraf kağıdı da kullanıcılara sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT