Signal Uzman Bakım Ailesinden Uzman Koruma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Signal Uzman Bakım Ailesinden Uzman Koruma

Tarihler: 22 Temmuz 2014 Salı ~ 22 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: Signal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2014 ~ Eyl 22, 2014

Doğru diş fırçalama çürükle mücadeleyi ve ağız sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Hekimlerin yukarıdan aşağıya dikey fırçalama önerisi, dişlerin sağlıklı ve temiz kalmasını sağlıyor. Ancak diş fırçalama alışkanlıklarına bakıldığında, insanların çoğunun dişlerini genellikle yatay hareketlerle fırçaladığı ortaya çıkıyor.

Signal’in diş hekimlerinin dikey fırçalama önerisini desteklemek amacıyla tasarladığı devrim yaratan diş fırçası Vertical Expert, dikey fırçalama hareketini kolaylaştırarak klinik olarak test edilmiş en iyi diş temizliğini sağlıyor. Signal Vertical Expert diş fırçası, diş aralarına nüfuz edebilmek için 80°lik açılarla oluşturulmuş yelpaze şeklindeki dikey kılları sayesinde yukarıdan aşağı fırçalamayı kolaylaştırıyor. Böylece diş üzerinde ve arasında plak oluşumu engelleniyor.

Ağız sağlığının korunması için diş hekimlerinin bir diğer tavsiyesi fırçalamanın yanısıra diş ipi ile diş aralarının temizlenmesi ve ağız bakım suyu kullanımı. Signal’in uzman koruma sağlayan diş macunu Signal Expert Protection bu ihtiyaçtan yola çıkarak, diş ipi ve ağız bakım suyundan esinlenilerek formüle edildi.

Komple ağız bakımı sağlayan Signal Expert Protection, gelişmiş teknolojisi ile diş arası plak ve tüm ağız temizliği için ideal. İçerdiği mikrogranüller sayesinde ağızda tartar ve plak oluşumunu engelliyor. Ayrıca çürüğe karşı koruyor, diş minesini güçlendiriyor, ferah nefes hissi vererek ağız hijyenine olumlu etki ediyor.

Signal uzman bakım ailesinden Vertical Expert diş fırçası ve Expert Protection diş macunu komple ağız bakımı için size ve ailenize uzman destek sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT