Sinirli Sayida Üretilen Çok Özel Bir Koleksiyon Eylül Ayinda Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sinirli Sayida Üretilen Çok Özel Bir Koleksiyon Eylül Ayinda Türkiye’de

Tarihler: 12 Ağustos 2014 Salı ~ 12 Ekim 2014 Pazar

Firma: Banana Republic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2014 ~ Eki 12, 2014

Roland Mouret işbirliği ile Sonbahar 2014’te Banana Republic Sloan Koleksiyonu her zamankinden daha çok parlıyor.

Banana Republic ve Fransız tasarımcı Roland Mouret’yi bir araya getiren ve merak uyandıran kapsül koleksiyonda ünlü tasarımcı, Banana Republic’in Sloan Koleksiyonu’nda kullandığı yumuşak ve rahat streç kumaş ile yola çıkarak fit ve feminen formlara yelken açıyor. Fit kesimleri ve vücudu saran streç fakat aynı zamanda rahat kumaşları ile her zaman ilgi çeken Sloan Koleksiyonu’na ait elbise, etek ve üstler ile bu kez Roland Mouret tasarımlarıyla bambaşka ve çok daha kadınsı bir havaya bürünüyor. Türkiye’de belirli mağazalarda ve www.bananarepublic.com.tr ‘de satışa sunulacak koleksiyon sınırlı sayıda geliyor.

Yaklaşık 20 parçadan oluşan koleksiyon, Sloan kumaş ile Roland Mouret’nin tasarım alanındaki dehasının birlikteliğini kutluyor. Hollywood starları arasında feminen ve kum saati kesimli elbiseleri ile ünlü, Londra merkezli ancak Fransız ruhu ile çalışan Roland Mouret, Banana Republic için hazırladığı koleksiyonda erişilebilir tasarımlara imza atıyor. Tasarımcı, Banana Republic kadınının kendi tarzına uygun aksesuarlarla tamamlayabileceği parçalar yaratıyor. Blok renk kullanımı, leopar desen, zarif ve fit kesimler ile bu koleksiyon, baştan sona özenli tasarımları ortaya koyuyor.

Roland Mouret’nin bir kadını nasıl giydireceğine dair güçlü algısı ile Banana Republic’in tasarım vizyonunun uyumlu bir şekilde örtüştüğü koleksiyon, Eylül ayı itibariyle sadece belirli Banana Republic mağazalarında ve www.bananarepublic.com.tr ‘de satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT