Sofralarda Bayram Şıklığı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sofralarda Bayram Şıklığı!

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Suave

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Bayramda sofralarınıza bahar esintisini getirmeye ne dersiniz? Çiçek desenlerinin hakim olduğu yemek takımları Suave.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

Her zaman büyük bir titizlikle kurulan sofralar, bayramda daha şık ve daha özenle hazırlanır. En güzel yemek takımları sofraları süsler ve tüm ailenin bir arada olmasıyla sofralar daha da renklenir. Bayramdaailenizle ve sevdiklerinizle yapacağınız keyifli kahvaltılar, hazırlayacağınız brunch sofraları, uzun sohbetli akşam yemekleri bayramın vazgeçilmezidir. Suave.com.tr’deki birbirinden güzel seçeneklerle konuklarınıza unutulmaz bir sofra hazırlayabilirsiniz.

Sofralarınızda renkli ve çiçek desenli tabaklarla servis yapmak hem sizin hem de konuklarınızın içini açacak, özenle hazırladığınız yemekleriniz, zeytinyağlılarınız ve tatlılarınız renk cümbüşü tabaklarda görsel şölene dönüşecek. Sofralarına renkli dokunuşlar yapmayı sevenler için çiçek desenli yemek takımları ve servis tabakları Suave.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT