Sonbahar Mevsimi Triko Kazak Mevsimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbahar Mevsimi Triko Kazak Mevsimi

Tarihler: 08 Eylül 2014 Pazartesi ~ 08 Kasım 2014 Cumartesi

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2014 ~ Kas 8, 2014

Yenilikçi bakış açısı ve kendine has tarzı ile erkek modasına özgün çizgiler kazandıran Sabri Özel, 2014 sonbahar koleksiyonundaki triko kazak modelleriyle sizi sarıyor. Hem klasik hem de casual bir şıklık için tercih edilen triko kazaklar ile stilinizi sonbahar mevsimine taşıyabilirsiniz.

Kazaklarda Sonbahar Esintisi
Gri ve lacivertin tüm tonlarının hüküm sürdüğü triko kazaklar sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Farklı yaka formlarındaki triko kazakları blazer ceket ve kumaş pantolonlar ile kombinleyerek günün her saati kendinizi şık ve rahat hissedeceksiniz.

Kazakların yaka kısımlarındaki düğme ve fermuar detayları ise markanın güçlü tasarım yönünü yansıtıyor. Klasik sonbahar renklerinin yanı sıra; vizon, haki, füme ve nefti renkleriyle de farklı beğenilerin gözdesi olan Sabri Özel yeni sezon erkek kazak modelleri, klasik ve sportif giyimden hoşlananlara eşsiz seçenekler sunuyor.

Sabri Özel triko kazakları serin sonbahar gecelerinin kurtarıcısı olarak erkeklerin şıklığını tamamlayacak.

www.sabriozel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT