Sonbaharın İncisi Favori’den

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharın İncisi Favori’den

Tarihler: 26 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 26 Ekim 2015 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2015 ~ Eki 26, 2015

Her sezon eşsiz tasarımlarıyla fark yaratan Favori, inci ve yeşil altın kullandığı küpeleriyle kadınları Sonbaharda ilgi odağa olmaya hazırlıyor.

Sıcak ve hareketli geçen yaz mevsimi sonrasında, yazdan kalan canlılığı sürdürmek isteyen kadınlara , Favori sonbahar günlerine canlılık getirmek için, sıra dışı ve kendine özgün tasarımlı inci küpeleriyle sesleniyor.

Her zaman ilgi odağı olmak ve adeta bir güneş gibi parıldamak isteyen kadınlar, Favori’nin bu modeli ile aradığını bulacak. Üstelik, her kıyafet ile kombin edilebilme özelliği taşıyan inci küpeler, kadınların acaba bu kıyafetle neyi taksam sorusunu da ortadan kaldırıyor.

Her zevke uygun, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Favori, seçkin kadrosu tarafından elde özenle işlenen ürünlerinin tamamı Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretiyor.

AB ve TSE standartlarına uygun üretilen Favori ürünleri, ömür boyu ayar ve kalite garantisiyle satılıyor. Size en yakın Favori mağazasının yerini öğrenmek için www.favori.com.tr web sayfasını inceleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT