Stil Sabihi Erkekler Kışa Hazır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil Sabihi Erkekler Kışa Hazır!

Tarihler: 21 Kasım 2014 Cuma ~ 21 Ocak 2015 Çarşamba

Firma: Hatemoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2014 ~ Oca 21, 2015

Stil sahibi ve kentli erkeklerin bu sezon takip etmesi gereken trendler, Hatemoğlu 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu dış giyim parçalarında da kendini gösteriyor.

Klasik parçalardan vazgeçmeyen erkekler; sezonun hit renkleriyle tasarlanan yün paltolar ve desenli kaşkollarla soğuğa karşı hiç taviz vermeyecek. Sokağın ritmini yakalamak isteyen erkekler ise Hatemoğlu’nun spor yeleklerini, erkekler arenasında da oldukça popüler olan balıkçı yaka trikolarla tamamlayacak. Bu kışın en popüler trendlerinden biri olan kürk detaylı dış giyim parçaları hem aykırı hem de stil sahibi gözükmenizi sağlayacak.

Sonbahar Kış sezonu için gardrobunuzu yenilerken Hatemoğlu koleksiyonundan parçalara sahip olmak için size en yakın Hatemoğlu mağazasına uğrayabilir ya da www.hatemoglu.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT