Tanca Kids’de Okula Dönüş Coşkusu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tanca Kids’de Okula Dönüş Coşkusu!

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 22 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Kemal Tanca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Eki 22, 2014

Sonbahar kapımızı çalarken okula dönüş hazırlıklarına başlamanın tam zamanı... Tanca Kids, miniklerin okula dönüş heyecanlarına ortak olmaya hazırlanıyor.

Tanca Kids; miniklerin ayak sağlığını koruyan, birbirinden şık ayakkabı koleksiyonuyla yeni eğitim dönemine merhaba diyor.

Rahatlık, konfor ve kalitenin ön planda olduğu koleksiyonda rugan, kapitone ve süet modeller dikkat çekiyor. Bantlı modeller ve babetler koleksiyonu domine ederken, yokmuş hissi veren eva tabanlı ayakkabılar rahatlığı devam ettiriyor.

Siyah, kırmızı ve lacivert gibi renklerin yanısıra çift renkli ayakkabıların da ağırlıklı olarak yer aldığı okul koleksiyonu; fiyonk, taş ve zımba detaylarıyla hareket kazanıyor. Okul modasında trendleri belirleyen kaliteli ve şık modeller, okula dönüş yolunda çocuklara keyifli bir tarzı müjdeliyor.

Tanca Kids; Akasya Acıbadem AVM, Ümraniye Canpark AVM, Tepe Nautilus AVM, Fethiye Erasta AVM ve Bursa Carrefour AVM’de modayı takip eden çocukları bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT