Taytlar Başrolde

Tarihler: 24 Eylül 2014 Çarşamba ~ 24 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2014 ~ Kas 24, 2014

Penti sonbahar koleksiyonunda bulunan taytlar, kadınların stillerinin baş kahramanı oluyor.

Moda trendlerinde oldukça yükselişte olan taytlar artık sadece spor yaparken değil, şık modellerle günlük kombinlerin de vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. Penti’nin yeni sezon koleksiyonunda bulunan farklı renk ve desenlerdeki taytlar kadınlara soğuk günlerde sıcak bir şıklık sergileme imkanı sağlıyor.

Tarzıyla fark yaratmak isteyenler için…

Penti bu sezon dijital baskılı taytlarıyla bacak giyiminde fark yaratıyor. Çiçek, kamuflaj ve kedi desenlerine sahip bu taytlar, tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların tercihi oluyor. Ağırlıklı olarak doğal renkler ve toprak renklerinin kullanıldığı sezona uyum sağlayan taytlar, yüksek belli olma özelliğiyle de şıklığın yanı sıra konforu da getiriyor. Sezonun trend desenlerini bacaklara yansıtan dijital desenli modeller, özellikle genç kızların kurtarıcısı oluyor.

Bu sezon gerçek anlamda tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınlar ise siyah deri taytlarla iddialarını ortaya koyuyor. Koleksiyonda bulunan deri taytlarda ister düz model ister dantel şeritlerle süslenmiş modeller moda severleri bekliyor.

Hem sporda hem sokakta rahat etmek isteyenler için…

Ayrıca bu sezon, spora giderken giydiğimiz taytları günlük hayatımızda da giymek oldukça moda. Penti koleksiyonunda yer alan” Lively sports leggins”, “Block sports leggings”, “Blue night leggings”ler hem sporda hem sokakta rahat etmek isteyenler için….

Daha fit bir görünüm isteyenler için…

Özel kumaşı ve yapısı sayesinde giyildiği anda daha fit hissettiren “ Pop up leggins” karın tarafındaki sıkı bel lastiği sayesinde karın bölgesini inceltiyor, kalça tarafındaki özel bantlarıyla da kalçayı kaldırarak daha sıkı ve dik bir görüntü veriyor.

Desen ve renk tutkunları için…

Sonbahara desenlerle enerji taşımak isteyen kadınlar leopar, zebra, çiçek, rönesans gibi birçok alternatif arasından seçim yapmakta zorlanıyor. Jean görünümlü ya da bilek kenarları fermuarlı modeller ise denim pantolon şıklığını rahat taytlarla yaşamak isteyenleri bekliyor.

Tarzıyla büyüyen çocuklar için…

Penti bu sezon ilk olarak 3-12 yaş arası çoçuklar için de tayt koleksiyonu sunuyor. Küçük çoçuklar için renkli, baskılı ve tül etekli taylarla beraber daha büyük çoçukların da giyebileceği desenli ve moda taytlar koleksiyonda yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT