Tefal’in Kireç Avcısı ‘Ultimate Anti-Calc’ İle Azalmayan Buhar Performansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tefal’in Kireç Avcısı ‘Ultimate Anti-Calc’ İle Azalmayan Buhar Performansı

Tarihler: 06 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 06 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2014 ~ Eki 6, 2014

Ultimate Anti-Calc ütülerde yer alan özel Kireç Avcısı, zamanla ütünün tabanında biriken ve buhar performansının düşmesine neden olan kireç sorununu ortadan kaldırıyor. Ütünün arkasında yer alan ve tabanda biriken kireçten tek bir adımda kurtulmanızı sağlayan benzersiz ‘Kireç Avcısı’na sahip yeni Ultimate Anti-Calc sayesinde zamanla azalmayan ütü performanısını keşfedin!

Tefal, yeni Ultimate Anti-Calc ütüsü ile zamanla buhar performansını düşürerek ütü yapmayı zorlaştıran kireç sorununa benzersiz bir çözüm sunuyor. Ürün, arkasında bulunan kireç avcısı ile kireci özel bir haznede hapsediyor. Size sadece tek bir hareketle kireçten kurtulmak kalıyor.

Ultimate Anti-Calc, taban plakasını tıkayan ve kumaşta da izler bırakan kireç için ‘Kireç Avcısı’ olarak adlandırılan özel bir hazneye sahip.Ütünün arkasında bulunana Kireç Avcısı, tüm kireci içinde biriktirerek benzersiz bir ütü deneyimi sunuyor.

Ultimate Anti-Calc’ın yeni geliştirilen GlissGlide Protect Autoclean kendi kendini temizleyen tabanı sayesinde ütü tabanı üzerinde toz ve kumaş parçaları birikmiyor, bu sayede size uzun ömürlü kayganlık sunuyor. Ultimate Anti-Calc üzerindeki ayarı sayesinde en zor kumaşlarda bile istenilen sonucu elde ediyor. Dik tutuş ile ütü yapma imkanı da sunan Ultimate Anti-Calc, 210* gr buhar çıkışı ile askıda bile ütü yapmayı sağlıyor.
- sadece FV9650 modelinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT