Telefonda Altın Renk Modası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Telefonda Altın Renk Modası

Tarihler: 03 Temmuz 2014 Perşembe ~ 03 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: Çeşitli Markalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2014 ~ Eyl 3, 2014

Cep telefonlarında altın renk modası son zamanlarda popüler bir yükseliş gösteriyor. İlk olarak iPhone 5S ile başlayan moda, Samsung, HTC ve LG marka telefonların da sezon modellerinde de devam etti. Yurt dışında bir çok marka gerçek altın kasalı telefon üretirken, bu modayı beğenen telefon sahipleri ise altın renkli telefon kılıflarına yöneliyor.

Dünyaca bilinen telefon kılıfı markaları da altın tasarımlı modelleriyle akıllı telefon sahiplerinin ilgisini çekiyor. Spigen, Elago, Totu Design gibi önemli kılıf üreticileri, metal, bumper ve sert plastik materyalde altın renkli kılıflarıyla beğenileri topladı. “Beyaz telefonlarda şık bir görüntü sağlayan altın renkli kılıflar, kadınların takı ve aksesuar çeşitliliğine değişiklik getiriyor.” diyen MobilCadde.com kurucusu Erkan Yılmaz, son dönemde kadın kullanıcıların altın renkli kılıflara yöneldiğini belirtiyor. Bumper, metal, deri ve rubber gibi her türlü kılıf modeline özel altın renkli kılıf seçenekleri bulunuyor. iPhone 5S’in arka kasasıyla gelen bu şık görüntü telefona özel, rubber, pencereli, çerçeve veya taşlı kılıf modellerinde ön plana çıkıyor.

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, HTC One, iPhone 5c gibi altın renk seçeneği olmayan telefonlar için de MobilCadde.com’da bir çok altın renkli telefon kılıfı bulunuyor. Bu modayı takip etmek için milyonlar harcayıp altın kasalı telefon almaya gerek yok. Değişik desen ve tonlarda altın renkli kılıflar, bu modaya eşlik etmenize yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT