The North Face ® İle Kadınlar Doğada Farkediliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi The North Face ® İle Kadınlar Doğada Farkediliyor

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: TheNorthFace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

The North Face®, gündelik hayatın yanı sıra gece saatlerinde de güvenli bir şekilde spor yapmak isteyen kadınlara özel tasarladığı renkli tişörtler sayesinde hem doğada hem sokakta dikkatleri üzerine topluyor.

Uzun mesafe koşularından üstün performans antrenmanlarına kadar konforlu bir spor deneyimi sunan markanın tasarımları, vücudun esnekliğiyle de uyumlu bir şekilde bütünleşiyor. Günün her anı ekstra hareket özgürlüğü sağlayan renkli modeller, günlük kullanımlar için de ideal… Markanın özgün tasarımları, spor sırasında vücudu serin ve kuru tutarken aynı zamanda da anti-mikrobik özelliğiyle de sıcak yaz günlerine meydan okuyor.

Sporda Üstün Performansın Anahtarı: Etekler…

Markanın yaz sezonundaki favori parçalarından olan etek tasarımları spor tutkusunu keyfe dönüştürüyor. Ultra hafif özelliğiyle bedeni saran modeller spor yaparken vücudun nem transferini de maksimum düzeye yükseltiyor. Markanın etek koleksiyonu, kadının kişisel performansını üst düzeye çıkarmayı başarıyor.

Taytlarla Hareket Özgürlüğü Bir Adım Yakında…

Her koşulda spor yapan kadınların olmazsa olmazı markanın taytları, dikişsiz kesim ayrıntısıyla hafiflik hissi vererek ağırlığı dengeliyor. Sağlıklı ve konforlu bir spor yaşamı adına FlashDry™ teknolojisini tayt modelleriyle buluşturan marka, yaz aylarında vücudun nefes almasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT