Türkiye'den İlham Alan Oopscool

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye'den İlham Alan Oopscool

Tarihler: 09 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 09 Eylül 2014 Salı

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2014 ~ Eyl 9, 2014

Lüks moda perakende sektörünün lideri Harvey Nichols, dünyaca ünlü moda markalarını moda severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Modern kadının cool, romantik, eğlenceli ruhunu yansıtmak için kurulmuş bir desen markası Oopscool, renkli tasarımlarıyla göz dolduruyor.

İlham alınan duygu ve grafik formların, sofistike bir hayal gücüyle harmanlanması sonucunda oluşan desenler, lüks kumaşlar ve vücuda en yakışan modern siluetlerle birleşiyor.

Oopscool SS14 koleksiyonu doğası, tarihi ve mimarisiyle Türkiye' den ilham alıyor. Desenlerde göz alıcı çiçekler, grafik oyunları ve ilk bakışta fark edilmeyecek şaşırtıcı detaylar gizli. Oopscool SS14 desenlerinin sürprizi İstanbul yalıları, Topkapı Sarayı, Bodrum evleri, Büyükada evleri, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinin doğal güzellikleri…

Kalıplardaki en belirgin özellik rahatlık… Koleksiyonda yumuşak tuşeli scubalar ve yüksek kaliteli krepler kullanılmış. Parizyen kalıplar, eğlenceli renkler ve cool desenlerin koleksiyonu Oopscool SS14, 7/24 giyilebilecek elbiseler, kalem etekler, gömlekler, oversize bluzlar ve pantolonlardan oluşuyor.

www.harveynichols.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT