Üç Boyutlu Fitness Tecrübesine Hazır Mısınız?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Üç Boyutlu Fitness Tecrübesine Hazır Mısınız?

Tarihler: 01 Eylül 2015 Salı ~ 01 Kasım 2015 Pazar

Firma: Life Fitness

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2015 ~ Kas 1, 2015

Life Fitness’ın kardiyo serisi olan Discover; gezerek spor yapmanın keyfini salonlara taşıyarak üç boyutlu fitness deneyimi sunuyor. Amerika, Afrika, Avrupa’da, Dünyanın en çekici parkurlarında ter atmaya hazır mısınız?

Dünyanın ilk bilgisayarlı koşu bandı üreticisi Life Fitness; Discover serisinde; sporu gezip görerek yapmayı sevenleri mutlu edecek bir deneyim sunuyor.

Discover SE; egzersizde mükemmeli arayanların talep edeceği cazip yeniliklerin yanı sıra üç boyutlu Lifescape özelliğiyle; açık hava mecralarını tecrübe etmenizi sağlıyor. Avrupa, Amerika, Afrika’nın birbirinden özel parkurlarını ayağınızın altına seren uygulama; hız, eğim ve direnç seviyelerini parkurdaki görüntüye göre ayarlıyor. “Bu lüks tam bana göre” diyorsanız, makineye çıkıp Fransa’da Col de la Colombiere ya da Champagne’ de bisiklet turu yapabilir, Krallar Kanyonu ya da Kaliforniya’nın Trinity dağlarında yürümenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Discover Elevation serisi; Koşu bandı, cross trainer, Lifecycle yatay ve dikey egzersiz bisikletleri, FlexStrider Değişken Adımlı egzersiz cihazı, Powermill Tırmanma Cihazını içeren özel bir kardiyo ekipmanı ürün gamıdır.

Bilgi için: www.lifefitness-turkey.com

Tel: (0212) 213 36 37

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT