Uyumlu İkili İşbaşında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Uyumlu İkili İşbaşında

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

Amerika’nın ünlü denim markası Lee®, yaz kadın koleksiyonlarında hazırladığı denim ürünler dışında günün her saati giyilebilecek elbiselerle kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Sıcak havanın etkisiyle ne giyeceğine karar veremeyen ve akşamüzeri partilerinde, ofiste hem şıklığını korumak, hem de rahatlığından ödün vermek istemeyen kadınların kıyafet listelerinde ilk sırayı Lee® elbiseler alıyor.

Belden büzgülü olması ve denim dışında farklı kumaş alternatifleriyle de kadınların tercih ettiği elbiseler, spor ayakkabılarla günlük giyimde spor şıklık sunarken, topuklu ayakkabılarla gündüzden geceye geçmeyi ve gün içinde kadınların iki farklı tarzla dikkat çekmelerini vaat ediyor.

Kusursuz Stil…

Her daim şıklığı için önlemini alan ve denim ceketini yanından ayırmak istemeyen modasever kadınlar, Lee® yaz koleksiyonlarında bulunan alternatif model ve renklerde tasarlanmış denim ceketlerle elbiselerini kombinleyerek mükemmel uyumu yakalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT