Yeni Ders Yılı Başlarken Miniklere Çilek İndirimi Hediye

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Ders Yılı Başlarken Miniklere Çilek İndirimi Hediye

Tarihler: 17 Eylül 2015 Perşembe ~ 17 Kasım 2015 Salı

Firma: Çilek Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2015 ~ Kas 17, 2015

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinin öncü markası Çilek, birbirinden eğlenceli ve renkli ürünleriyle yeni ders yılına hazırlanıyor. Okulların açılması yaklaşırken, sunduğu yüzde 40’a varan indirim seçenekleriyle hem aileleri hem de çocukları sevindiren Çilek, yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyor.

Uzun bir yaz tatilini geride bırakan minikler, depoladıkları enerjiyle yeni ders yılı için sabırsızlanıyor. Çocuklarının yaşam alanlarında mutlu ve rahat zaman geçirmesini isteyen aileler de soluğu Çilek mağazalarında alıyor. Çilek’in uzman tasarım ekibi tarafından çocuk sağlığı düşünülerek tasarlanan odaları, yüzde 40’a varan indirim oranlarıyla yeni ders yılına hazırlanan miniklerin ve ailelerinin yüzlerini güldürüyor.

Ödevlerini bitirdikten sonra futbol oynamak isteyenlere
Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren Football serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.

Okul sonrası uyku keyfi araba karyolada
Araba meraklısı minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki karyolalar ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.

Geleceğin Pilotları için First Class Odalar Çilek’te
Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.

www.cilek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT