Yeni Nesil Form 2i İle Müziği Yeniden Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Nesil Form 2i İle Müziği Yeniden Keşfedin

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: B&O Play Form

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Piyasadaki en eski kulaklık olan B&O Play Form 2, zarif tasarımına eklenen canlı renk seçenekleri, üç düğmeli kontrol sistemi ve tüm mobil cihazlarla uyumlu olan mikrofon seti özelikleriyle güncellendi.

Etkileyici ve gerçekçi stereo sesiyle ultra hafif ve şık bir kulak üstü kulaklık olan Form 2i’nin siyah, beyaz ve kırmızıya ek olarak yeni mavi, yeşil ve gri renk alternatifleri de bulunuyor.

Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan Danimarkalı teknoloji devi Bang&Olufsen B&O Play Form 2, yeni adı ve güncellenen formuyla müzik tutkunlarının kalbini çalacak.

1983 yılında, o zaman 23 yaşında Kanadalı bir endüstriyel tasarımcı olan Steve McGugan, şimdiye kadarki en popüler kulaklık olacak Form 2'yi tasarladı. Bugün, McGugan’ın ilk eskizlerinden ve üç boyutlu karton modellerden bu yana geçen 30 yılı aşkın süreden sonra Form 2’de tüm mobil cihazlarla uyumlu olan mikrofon seti, üç düğmeli kontrol sistemi ve gelişmiş konfor sunan tasarımı ile beğeni toplayan bir güncelleme yapıldı.

Yeni adıyla Form 2i kesinti veya fazla vurgulu bas sesler olmadan sesi sanatçıların elinden çıkmış haliyle ulaştırıyor. Ses profili özgün ve temiz olan Form 2i, hareket halindeyken size mükemmel uyum sağlıyor. Kulaklığın hafifliği ve ergonomikliği bir araya geldiğinde, uzun süre konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz bir ses ekipmanı ortaya çıkıyor.

Form 2i, siyah, beyaz ve kırmızı renklere ek olarak yeni mavi, yeşil ve gri olmak üzere toplam 6 canlı ve uzun ömürlü renkte satışa sunuluyor.

30 yıllık efsane

Walkman’lerin revaçta olduğu 80’li yıllarda piyasadaki diğer kulaklara şık, portatif ve zarif bir alternatif olarak kabul edilen ve modayı kendisi belirleyen Form 2, tüketici elektroniğin sık sık değiştirilen bir unsur olduğu dönemlerde gündemde kalmayı başardı.

Bang & Olufsen B&O PLAY, sade ve modern estetik tasarımı ve 90 gramlık şaşırtıcı ağırlığıyla modası geçmeyen ve ikon statüsünü koruyan Form 2 için bugün sunulan güncellemelerle, bu popülariteyi bir 30 yıl daha sürdürmeyi amaçlıyor.

BeoPlay Form 2i’ye Bang & Olufsen Nişantaşı mağazasından ulaşabilirsiniz.

BeoPlay Form 2i, 165 Euro’dan satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT