Yeni Yılda Temizliğe Bakış Açınız Değişecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Temizliğe Bakış Açınız Değişecek

Tarihler: 08 Ocak 2015 Perşembe ~ 08 Mart 2015 Pazar

Firma: Philips Marathon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2015 ~ Mar 8, 2015

Philips’in torbasız süpürgesi Marathon Ultimate; güçlü tasarımı, üstün performansı, dertsiz toz boşaltma ve zahmetsiz temizlik özellikleri ile yeni yılda ev temizliğinize farklı bir boyut katacak.

Yüksek toz toplama performansı için tasarlanan Philips Marathon Ultimate, toz ve havayı etkili şekilde ayırırken yüksek emiş gücünü de koruyan Philips’e ait en etkin filtreleme sistemi PowerCylclone7’ye sahip. Bu teknoloji sayesinde süpürgenin yıkanabilir filtresi çok daha geç kirleniyor ve senede 1 kere temizlenmesi bile yeterli oluyor.

Philips Marathon Ultimate, ergonomik tasarımı ve her zemine uyumlu son derece yüksek toz toplama performansına sahip başlıkları ile dikkat çekiyor. Bugüne kadar Philips’in geliştirdiği en üstün sert zemin başlığı TriActive Z, temizlenmesi zor büyük parçaların dahi standart başlıklara göre çok daha zahmetsiz temizlenmesini sağlıyor. TriActive Z başlık, diğer standart başlıkların yaptığı gibi büyük parçaları itmiyor, onun yerine saçılmalarını önleyerek tek hamlede topluyor. Patentli Z-şekilli tasarımı ile tozu ve büyük parçaları hava kanalına yönlendiren başlığın yan hava kanalları da duvar kenarlarını ve mobilya ayaklarının çevresindeki tozları mükemmel temizliyor. TriActive Z başlığın tasarımında fırça bulunmadığı için kendisi de her daim temiz kalıyor.

İlave başlık olarak FC9912 modeliyle gelen TriActive Z başlığın yanında Marathon Ultimate’te, Philips’in efsane çok amaçlı standart başlığı TriActive bulunuyor. Hem halılarda hem de sert zeminlerde benzersiz performans sunan TriActive+ özel tasarımlı tabanı ile halı tüylerini maksimum açarak temizliyor ve geniş ön açıklığı sayesinde büyük parçaları itmeden içine çekiyor. TriActive+ başlık yan fırçaları ile de duvar kenarlarını ve mobilya ayaklarının çevresini zahmetsizce temizlemenizi sağlıyor.

Bütün bunların yanında, Marathon Ultimate’ın elektrikli süpürge kullanıcılarına bir ilk olarak sunduğu ve en çok konuşulacak özelliği NanoClean teknolojisi. Bu teknoloji ile üretilen toz haznesi sayesinde, tozu boşaltırken karşılaşılan toz bulutu sorunu minimuma indiriliyor. Marathon Ultimate’ın NanoClean teknolojisine sahip toz haznesi, ergonomik tasarımı sayesinde de tek hamlede ve kolayca boşaltılabiliyor.

Üstün manevra kabiliyeti için bilyeli tekerlek sistemine de sahip olan Marathon Ultimate sizi yormadan peşinizden geliyor. Uzaktan kumandası ile eğilmeye gerek kalmadan kontrol edilebilirken, ergonomik tutacağı ise bileklerin yorulmasını engelleyerek kolay kullanım sağlanıyor.

Efsane Philips Marathon ailesinin, en üstün özelliklerle donatılmış en yenisi Marathon Ultimate, 2 modele sahip. FC9911 modeli 999,99 TL’den satışa sunulurken FC9912 modeli 1.199,99 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT