Yepyeni Bir Çocuk Odası Sahibi Olmanın Tam Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Bir Çocuk Odası Sahibi Olmanın Tam Zamanı!

Tarihler: 19 Ağustos 2014 Salı ~ 19 Ekim 2014 Pazar

Firma: Kids&Teens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2014 ~ Eki 19, 2014

Birbirinden eğlenceli ve şık tasarım mobilyalar ile çocuklara hayallerindeki odaları sunan, çocuk ve genç odalarının yeni yıldızı Kids&Teens’te çok özel bir kampanya başladı. Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanya ile Kids&Teens’in hepsi birbirinden özel tasarımlarına KDV indirimiyle sahip olabilirsiniz.

Üstelik kampanya dahilinde Kids&Teens’ten yapacağınız 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde, Türkiye’de ilk defa kız ve erkek çocuklara özel olarak dizayn edilen erkeklere Adventure, kızlara Lovely Young yatak hediyeniz de var.

Dünyanın 45 ülkesinde Disney ile lisans anlaşması bulunan Kids&Teens markası ile çocuklarınızı Disney’in eğlenceli ve sihirli dünyası ile de buluşturabilirsiniz. Çocukların hayal dünyasından ilham alınarak tamamı özel olarak tasarlanan Kids&Teens koleksiyonunda, 2’si orijinal Disney lisanslı olmak üzere, 10 Çocuk&Genç Odası serisi tüketicinin beğenisine sunuluyor. Çocuklarınıza bu renkli dünyanın kapılarını açmak için Kids&Teens’in özel kampanyasını kaçırmayın, tüm ürünlere KDV İNDİRİMİ ve dilerseniz Bonus Card’a 1 peşin 9 taksit fırsatıyla sahip olun… Çocuklarınıza okul öncesi çok sevecekleri bir hediye verin.

Kids&Teens koleksiyonları…

Koleksiyonun dikkat çeken en önemli özelliği, serilerin tamamı çocukların farklı ilgi alanlarına ve karakterlerine hitap eden temalarla tasarlanmış olmaları. Uzay gemisi temalı Strato, sanata ilgi duyan genç hanımları edebiyat klasiklerindeki atmosferlere taşıyabilecek Ballerina, kardeşlerin aynı mekânda diledikleri odayı farklı şekillerde dizayn edebilme özgürlüğü sunan Color Mix, markanın çocuk ve genç odası tasarımına bakış açısının önemli örnekleri…

Çocukların en sevdiği çizgi kahramanların başında gelen “Cars” ve “Planes” Disney film karakterleri Şimşek McQueen ve Dusty de, Kids&Teens koleksiyonunda orijinal Disney lisansı ile çocuk odası takımlarına dönüştürüldü.

Ayrıcalıklı tasarımları, renkleri, tüm serilere ait özel aksesuarları ile çocuk ve genç odalarına yeni bir anlayış getiren Kids&Teens markasının özel koleksiyonu Alfemo mağazalarında sizleri bekliyor.

www.kidsandteens.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT