Zahmetsiz Temizliğin Yeni Adı; Arzum Hera!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Zahmetsiz Temizliğin Yeni Adı; Arzum Hera!

Tarihler: 05 Ağustos 2014 Salı ~ 05 Ekim 2014 Pazar

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2014 ~ Eki 5, 2014

Arzum Hera Elektrikli Dikey Süpürge, ergonomik tasarımıyla her zaman elinizin altında. Pratikliğinin yanı sıra 1700 W çekiş gücü ile üstelik çok güçlü.

Kadınların hayatını kolaylaştırmayı görev edinen Arzum, yeni dikey süpürgesi Arzum Hera ile ev temizliğini oldukça pratik hale getiriyor. Toz torbası gerektirmeyen yapısı, hafif tasarımı ve ergonomik kullanımı ile günlük temizlik artık çok daha kolay ve hızlı. Üstelik 1700W çekiş gücü ile bir dikey süpürgeden beklenenin çok üstünde motor gücüne sahip olan Arzum Hera; tek seferde zahmetsiz bir temizlik sunuyor.

Kullanımı son derece kolay ve her an elinizin altında olan Arzum Hera elektrikli süpürge, hanımlara ev temizliğini hiç olmadığı kadar kolay hale getirip rahat bir nefes aldırıyor. Arzum Hera, yüksek motor gücünün yanı sıra özel tasarımıyla evin her köşesine rahatlıkla sığabiliyor. Tavsiye edilen ergonomik tutma sapı sayesinde süpürme esnasında, eğilmeden dolayı oluşabilecek bel ve sırt ağrılarına engel oluyor.

1 litrelik toz tutma haznesi, yıkanabilir ve değiştirilebilir filtresiyle uzun süreli kullanımlar için ideal olan Arzum Hera, evinizin dekorasyonu ile istediğiniz uyumu yakalayabileceğiniz siyah-mavi, siyah-pembe ve siyah-sarı renk alternatifleriyle 159 TL’ye satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT