Champions Cup Tenis Turnuvası

Champions Cup Tenis Turnuvası

Etkinlik Etkinlik Haberleri Champions Cup Tenis Turnuvası

Şirketler Arası Rekabet Üçüncü Senesinde İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nda!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 10, 2014

Bir yandan şirketler arası tatlı rekabeti yaşatırken, diğer yandan plazalardan uzaklaştıran yeni bir soluk olarak karşımıza çıkıyor İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası. 16 Eylül Salı günü başlayan turnuva 28 Eylül’e kadar T.E.D.’de gerçekleştirilecek.

Şirket içi takım ruhunu pekiştirirken, şirketler arası centilmence rekabeti deneyimleten spor organizasyonlarına imza atan Esra Sertoğlu ve Arda Saran’ın üç sene önce girişiminde başlayan İstanbul Champions tarafından düzenlenen İstanbul Champions Cup Tenis turnuvası 16 Eylül 2014 başlıyor. Her biri alanında öncü şirketlerin takımlarının katıldığı turnuva 28 Eylül’e kadar T.E.D.’de sürecek.

Bankacılık, sağlık, otomotiv gibi sektöründe öncü şirketlerinin yarışacağı turnuvada, takımlar şirketlerin her seviyesinde çalışanların bir araya gelmesiyle kuruluyor. “Spor yapmayan kalmasın” mesajıyla yola çıkan İstanbul Champions, yaş ya da cinsiyet ayrımı yapılmadan spor yapan şirket çalışanlarını bir araya toplayan bir platform oluşturuyor.

Istanbul Champions Cup Masters ve Genel Klasman olarak ikiye ayrılan turnuvada 30’dan fazla takım yer alırken, 2012-2013 yılı puan tablosuna göre Masters’ta rekabet edecek en iyi 10 takımı belirlendi. Masters şirketleri arasında Amerikan Hastanesi, Eczacıbaşı, Finansbank, Koç Topluluğu Spor Kulübü, Mercedes, Nestle, TEB, Turkcell, Vodafone ve Yapı Kredi Bankası yer alıyor.

Finansbank ana sponsorluğunda düzenlenen Istanbul Champions Cup diğer sponsorları arasında Amerikan Hastanesi, Sırma, Wilson yer alırken, medya sponsorluğunu Karnaval üstlendi. Sporu sahiplenen şirketlerin takip edileceği turnuva hakkında detaylı bilgi için istanbulchampions.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT