Extreme Sailing Series 'İn 6. Ayağı İstanbul'da

Extreme Sailing Series 'İn 6. Ayağı İstanbul'da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Extreme Sailing Series 'İn 6. Ayağı İstanbul'da

Dünyanın en hızlı katamaranlarının yarıştığı Extreme Sailing Series™’in 6. ayağı, 11 – 14 Eylül tarihleri arasında Yandex ve Palmarina Bodrum’un sponsorluğunda İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 29, 2014

Dünyanın önde gelen yelkenli yarışlarından biri olarak kabul edilen Extreme Sailing Series (ESS) 2014’ün 6. Ayağı; 11 – 14 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da, Yandex ve Palmarina’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Yandex ve Palmarina Bodrum İstanbul boğazında gerçekleştirilecek bu kıran kırana mücadeleye, tüm yelken tutkunlarını davet ediyor.

Yandex Türkiye yönetiminden yapılan açıklamada, "İleri teknolojiler geliştiren bir internet şirketi olarak, birçok farkı alanda faaliyet gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl, mühendislerimizin uzmanlığından ve işlemci gücümüzden faydalanarak dünyanın en hızlı tek gövdeli yelkenlisi olması hedeflenen SpeedDream'in tasarımını desteklemiştik. Bu yıl aynı heyecanla, dünyanın en hızlı katamaranlarını ve en iyi yelkencilerini İstanbul'da bir araya getirecek olan ESS'nin 6. ayağına sponsor olmaktan dolayı çok mutluyuz. 11-14 Eylül tarihleri arasında tüm deniz ve hız meraklılarını bu eşsiz yarışmaya bekliyoruz. İnanıyoruz ki İstanbul, Yandex ve Palmarina sponsorluğunda tarihi bir organizasyona sahne olacak" ifadesi kullanıldı.

Palmarina Bodrum yönetimi ise konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
'Palmarina Bodrum ve bölgede gerçekleştirmiş olduğumuz diğer yatırımlarımızla özellikle Akdeniz baseninde aktif dolaşım yapan orta ve büyük ölçekli yatların ülkemiz denizlerine olan trafiğini arttırmaya yönelik girişimlerimiz ile ülkemizin turizm sektörüne ve ekonomisine katkı sağlamayı, denizciliğin ülkemizde gelişmesinde aktif rol oynamayı ilke edinerek faaliyetlerimizi planlıyoruz. Her geçen gün artan yerli ve yabancı turist trafiğine katkıda bulunmak ve taleplere evrensel standartlarda hizmetler sunabilmekten ötürü kıvanç duyuyoruz. ESS'nin 6. ayağına Yandex ile birlikte sponsor olmak ve bu vesile ile dünyanın en hızlı katamaranlarını, en iyi yelkencilerini İstanbul'da bir araya getirecek olmak ise bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm deniz tutkunlarını bu heyecanı ekiplerle ve bizlerle paylaşmaları için yarışmalarımızı izlemeye bekliyoruz."

2007'den bu yana gerçekleştirilen ve "uçan tekneler" olarak adlandırılan Extreme 40 katamaranlarını her yıl karşı karşıya getiren organizasyonun bu yılki İstanbul etabında 12 takım mücadele edecek. Dünyanın en hızlı katamaranlarını ve en iyi yelkencilerini karşı karşıya getirecek yarış, 11-14 Eylül tarihlerinde İstanbul Yenikapı Şehir Parkı'nda izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT