Bistro Cabana

Adres: İnönü Mah. Kayışdağı Cad., No: 282/1 Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 577 84 84

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 18, 2015

Anadolu’dan Avrupa’ya dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunan Bistro Cabana, benzersiz atmosferi ve özel dekorasyonu ile Anadolu yakasına yeni bir soluk getiriyor. Bistro Cabana, özel localarından kahve köşelerine, dağ evini andıran bahçesinden özel kitap arşivlerine kadar misafirlerine farklı deneyimler yaşatıyor.

Benzersiz dekorasyonu ile farklı bir ambiyansa sahip Bistro Cabana, grup olarak gelen misafirlerini, ışıltılı avizeleri ve özel yapım mumlarıyla 9 ayaklı şamdanların yer aldığı localarda ağırlıyor. Çiftler ise davul sehpalar ve modern apliklerle süslenmiş kahve köşelerinde baş başa kalabiliyor.

2 katlı mekanın bahçe bölümünde yer alan, Amerikan çamından dekore edilmiş ahşap paravanlar, misafirlere dağ evinde oturuyormuş hissi verirken, koltuk gruplarına oturup özel kitap arşivlerini eline alan misafirler, karşılarındaki cam bölümden, gökyüzüne açılan pencere algısı yaşıyor. Bu görsel şölen her gün DJ Performans ve Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi akşamları farklı solistlerin ve grupların canlı müzik repertuvarları ile de taçlandırılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT