Ramazan Keyfi, Ramazan Sokağı’nda Yaşanır!

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Yer: İstanbul Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Tem 27, 2014

İstanbul Optimum Outlet, ziyaretçileri için hazırladığı birbirinden güzel Ramazan etkinlikleri ve söyleşilerle, “On Bir Ayın Sultanı”nı karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan’ın büyülü havasını dolu dolu yaşatacak olan İstanbul Optimum, geleneksel konsepte uygun olarak hazırlanan “Ramazan Sokağı”nda ziyaretçilerini geçmişe götürecek.

İstanbul Optimum Outlet, Ramazan ayı boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli aktivitelere sahne olacak. Ziyaretçiler AVM içerisindeki Ramazan evleri ile geçmişe yolculuk yaparken, yine Ramazan ayına özel dekorlarda fotoğraf çektirerek bu güzel atmosferdeki anılarını ölümsüzleştirecekler. Cumartesi günleri saat 20.00 – 21.30 arasında yapılacak Fasıl Dinletisi ile İstanbul huzur dolu tınıların keyfine varacak olan ziyaretçiler, her pazar saat 16.30’dan itibaren de Sema Gösterileri ile Optimum Outlet’te manevi bir yolculuğa çıkacak.

Ramazan’da çocukları da unutmayan İstanbul Optimum, Optimum Çocuk Kulübü’nün ay boyunca sevimli minikler için düzenleyeceği Ramazan’a özel etkinliklere ek olarak eğlenceli atölye çalışmaları gerçekleştirecek.

İstanbul Optimum Outlet, Ramazan’da ayrıca her cuma ve cumartesi günü ziyaretçilerinin daha rahat alışveriş yapabilmeleri, iftar keyfini sevdikleriyle doyasıya yaşayabilmeleri için saat 23:00’e kadar da hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT