Shimajiro’nun Renkli Dünyası

Tarihler: 05 Eylül 2015 Cumartesi ~ 06 Eylül 2015 Pazar 14:00 - 16:00

Yer: Trump AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2015 ~ Eyl 6, 2015

Çocukların yeni arkadaşı Shimajiro ilk defa Trump AVM’ye geliyor!

Kısa süre önce Türkiye’de de yayınlanmaya başlayan “Shimajiro’nun Renkli Dünyası”, 5 - 6 Eylül tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nde sahneye çıkıyor!

Yaklaşık 30 yıldır yayınlandığı Japonya’da çocukların en yakın arkadaşı haline gelen eğitici çizgi karakter Shimajiro, arkadaşı Mimi-Lynne ile birlikte çocuklarla dans edecek, onlarla oyun oynayıp fotoğraf çektirecek, hediyeler verecek. Etkinlik tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

Japonya’da yaklaşık 30 yıldır büyük bir ilgiyle takip edilen çizgi film ‘Shimajiro’nun Renkli Dünyası’ artık Türkiye’de… Sevilen çizgi filmin kahramanı Shimajiro, 5-6 Eylül tarihlerinde Türkiye’de ilk defa Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

Shimajiro, ‘iyilikle yetişecek nesiller için’ çıktığı yolda çocukları doğal hayatın harikalarıyla tanıştırıyor ve onları dışarı çıkıp çevreleriyle ilişki kurmaları konusunda cesaretlendiriyor. Çocuklara hayatın önemini anlatıyor ve doğanın güzelliklerini öğretiyor. Hikayesiyle çocuklara iyiliği, arkadaşlığı ve sevgiyi aşılıyor. Shimajiro dostlarıyla birlikte dünyayı geziyor, çocuklara yeni yerler görmenin heyecanını yaşatıyor.

Mimi-Lynne ile birlikte…

Türkiye’de ilk kez 5 – 6 Eylül tarihlerinde Trump AVM’ye gelecek olan Shimajiro, yakın arkadaşı Mimi-Lynne ile birlikte çocuklarla sohbet edecek, hikayeler anlatacak, oyunlar oynayacak. Çocuk katındaki dev sahnede gerçekleşecek etkinlikte Shimajiro ve Mimi-Lynne, çocuklarla bol bol fotoğraf da çektirecek. Etkinlik Cumartesi ve Pazar günleri 14:00 – 16:00 saatlerinde ikişer kez ücretsiz olarak sahnelenecek. Gelen tüm çocuklara Shimajiro'lu not defteri hediye edilecek.

www.trumpalisverismerkezi.com
0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT