ADS HİT - Gel De Yemek Yap

Tarihler: 23 Ekim 2014 Perşembe ~ 23 Ekim 2014 Perşembe 10:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: 385.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://http://www.usla.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2014 ~ Eki 23, 2014

Alp Beyce'nin ADS HİT uygulamalı eğitim semineri "Gel de Yemek Yap", 23 Ekim'de USLA'da düzenleniyor.

Yemek yapmayı seviyor musunuz? Hep profesyonel bir mutfakta, büyük aşçılarla birlikte, profesyonel ekipman ile yaratıcılığınızı ortaya koymayı mı istediniz? "Gel De Yemek Yap" o zaman! Hem sadece yemek yapmakla kalmayın, yemek yaparken tüm yönleri ile iş yönetim simülasyonunun içinde bulun kendinizi ve çok özel bir deneyim yaşayın...

Amaç ve Kazanımlar:
* Takım ruhu ve “Biz” bilinci güçlendirilir.
* Ortak hedefe ulaşabilmek için diğer takımlarla ve kurumla işbirliği, güven, açık iletişime dayalı ikna ve müzakere ile kazan–kazan ilişkisi kurmanın zorunluluğu yaşanır.
* Takım içi ve takımlar arası hedef birliği, liderlik, etkin organizasyon, stres altında karar alma, etkin iletişim ve işbirliği konularının hedeflere ulaşmada yaratacağı olumlu etkiler vurgulanır.
* Zorluklar/engeller karşısında ve zamanı doğru yöneterek, takımı oluşturan herkesin yapılan işi sahiplenmesi ve çözüm için sinerji oluşturmanın vazgeçilmezliği tecrübe edilir.
* Hedefe ulaşmak için takım halinde yaratıcı fikirler ile kaliteli iş sonucuna ulaşmanın gerekliliği vurgulanır.
* Ürünün satışı ve bütçe yönetimi ile ilgili konular yaşayarak deneyimlenir. 

Çalışma Düzeni:
* Oyun ADS eğitmen/moderatörler tarafından yönlendirilir. Ayrıca bir şef ve yardımcı aşçılar ve fasilitatör bulunur. 
* Oyun 4-5 kişilik gruplarla profesyonel bir mutfakta ve satış yapılacak mekan/restoranlarda oynanır. 
* Her grupta bir lider, bir aşçı, bir aşçı yardımcısı, bir tedarikçi ve bir satış ve pazarlama sorumlusu bulunur. 

Akış:
* Oyunun başında, takımlara hazırlanacak yemekler ile ilgili reçeteleri ve malzeme verilir. Bir de bütçeleri vardır.
* Takımlar kendi içlerinde planlama ve iş bölümü yaparak hedefe ulaşmaya çalışırlar. Diğer takımlarla rekabet içinde çalışırlar.
* Malzeme tedariği kısmında gruplar; oyun yönetim masası, diğer ekipler veya depodan destek alabilirler. Ancak her birinin maliyeti farklıdır ve ekiplerin buna göre bir strateji belirlemesi gerekir. 
* Böylece sinerji yaratarak çalışmaya başlamış olurlar. Ancak gruplar arasındaki rekabet devam eder; çünkü zamanla da yarışırlar. 
* Belirlenen sürede yemeklerin tamamlanmasının ardından ekipler yemeklerini restoran kısmındaki gerçek müşterilere satarak para kazanmak için mücadele ederler. 
* Oyun sonunda profesyonel aşçıların vereceği puan ile en lezzetli yemeği yapan, zamanlamaya uyan ve en yüksek bütçe ile oyunu tamamlayan ekip kazanır. 

Program fiyatına; hafif kahvaltı, 2 adet çay kahve molası, tatlı tuzlu kurabiye ikramları ve öğle yemeği bedeli dahildir.

Alp Beyce
Turizm sektörüne satış, müşteri hizmetleri ve operasyon konularında eğitimler veren Alp Beyce, 2003 yılı başında MinT Prodüksiyon Ltd. Şti.’nin bir kuruluşu olan MinT Eğitim bünyesinde geliştirilen bir proje olan Informative Drama’nın pazarlanması için Satış Temsilcisi ve Eğitmen olarak çalışmaya başladı.  Ayrıca aynı kuruluşta “Kadın Her Zaman Haklıdır”, Çocuklar Duymasın”, “En Son Babalar Duyar”, “Anadolu Kaplanı”, “Sonradan Görme” ve “OKS Anneleri” dizilerinde, eğitim filmleri ve dramalarında gerek yapım koordinatörü, gerekse oyuncu olarak görev aldı.

2010 yılında ICF(International Coach Federaditon) akredite Koçluk Sertifikasını almış olan Beyce, ICF Türkiye Denetleme Kurulu üyesi olup, ICF Türkiye - Yenibirİş bünyesinde gönüllü koç olarak görev almakta, aynı zamanda bireysel ve kurumsal koçluk ve koçluk eğitimi faaliyetlerini sürdürmektedir.

2008 yılından bu yana ADS ortağı olan Alp Beyce, 1995 yılından bu yana eğitmenlik kimliğini büyük bir başarı ve zevkle sürdürmekte olup, başta Satış, Müşteri İlişkileri, İletişim, İlişki Yönetimi ve Takım Çalışması olmak üzere daha pek çok konuda yetkinlik gelişimi için eğitimler vermektedir.

Meriç Koraltürk Polat
Meriç Koraltürk Polat, Fatih Vatan Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini aldığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri bölümünü dereceyle bitirdi.

Üniversite öğrenimi sırasında, finans sektörüne olan ilgisi dolayısı ile Pamukbank Şube Satış kadrolarında iş hayatına başladı. Ardından Yapı Kredi Bankası Sistem Geliştirme Bölümü ve Yapı 2000 Özel Projeler Grubu bünyesinde İnsan Kaynakları projelerini yürüttü. Benzer konulardaki çalışmalarına Esbank’ta Müdür Yardımcısı olarak devam etti. Egsbank’ın kuruluş günlerinden itibaren banka ve iştiraki finansal şirketlere Organizasyon ve Toplam Kalite Bölüm Müdürü olarak hizmet verdi. Bu görevden sonra Dışbank Organizasyon Bölümü Yöneticisi ve Eğitim ve Gelişim Bölümü Direktörü olarak çalışma hayatını sürdüren Meriç Koraltürk Polat, Ekim 2004 tarihinde ADS Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı şirketine ortak oldu. 

Son 10 yıldır yönetim kademelerinde görev alan Meriç Koraltürk Polat, halen ADS Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı şirketinin sahibi olarak danışmanlık ve eğitmenlik faaliyetlerini yürütmektedir.

Meriç Koraltürk Polat, sistem geliştirme ve uygulama, organizasyonel tasarım, yeniden yapılandırma, süreç iyileştirme, eğitim tasarımı, eğitim organizasyon ve planlama faaliyetleri, yetkinlik sistemleri, değerlendirme testleri, insan kaynakları sistemleri ve araştırma konularında uzman ve çok yönlü tecrübe sahibi olup, aynı zamanda profesyonel koçluk yapmaktadır. 

Meriç Koraltürk Polat İletişim, Hizmet, Yönetim, Koçluk, Performans Değerlendirme, Eğitmenlik ve Facilitasyon Becerileri konularında eğitimler vermekte, “yaşayarak öğrenme - simülasyon programları” yönetmekte, workshop tasarım ve uygulamaları gerçekleştirmekte, ayrıca gelişimi sağlayacak alternatif öğrenme yöntemleri olan uzaktan eğitim uygulama ve içerik tasarımı, eğitim filmi senaryo ve yapım çalışmaları ile ilgili konularda çalışmalarını sürdürmektedir. 

Meriç Koraltürk Polat, İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT