Sosyal Medya Atölyesi

Tarihler: 02 Ağustos 2015 Pazar ~ 02 Ağustos 2015 Pazar 02 Ağustos 2015 10:30 - 02 Ağustos 2015 10:30

Yer: Aşkım Kapışmak Akademi

Ücret: Numarasız - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Susam Sokak, No: 11, Daire: 5, Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 29 48

Web: http://http://www.askimkapismakakademi.com/

E Posta: bilgi@askimkapismakakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2015 ~ Ağu 2, 2015

Kadir Doğrubakar ve Eray Efe, sosyal medyadaki isimleriyle Odun Herif ve Argostroloji, Sosyal Medya Atölyesi'nin ilkini 2 Ağustos'ta Aşkım Kapışmak Akademi'de gerçekleştiriyor.

Vodafone, ATV, BRC, Ford ve MNG gibi birçok markanın projelerinde yer verdiği Kadir Doğrubakar ve Eray Efe, sosyal medyadaki isimleriyle Odun Herif ve Argostroloji; Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek deneyimlerini ve sosyal medya birikimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

En stratejik konuları belirleyen ikilinin vereceği bu 1 günlük eğitimin benzerlerinden farkı ise; teorik değil tamamen gerçek deneyim ve tecrübelerden oluşan bir içeriğe sahip olması...

Siyasetçilerden Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, birçok ünlü şarkıcıdan iş adamına, markalardan TV programlarına kadar herkesin peşinde koştuğu Kadir Doğrubakar ve Eray Efe; Sosyal Medya Atölyesi'nin ilkini Aşkım Kapışmak Akademi'de gerçekleştiriyor.

Konular
• Sosyal Medyada Doğru İletişim 
• Etkili İçerik Oluşturma Yöntemleri 
• Sosyal Medya Etkileşimi 
• Dijital Medya Stratejileri 
• Sosyal Medyada Algı Yönetimi 
• Sosyal Medyada Kriz Yönetimi 
• Sosyal Medyada Marka Olmak

Tarih: 2 Ağustos Pazar
Saat: 10:30-16:30
Yer: Aşkım Kapışmak Akademi
Kontenjan: 25 kişi

* Program sonunda katılımcılara eğitim sertifikası verilecektir.

Sosyal Medya Atölyesi Nedir?
Alışkanlıklarımızın değiştiği ve bilgi tüketiminin tüm hızıyla gerçekleştiği günümüzde en çok merak edilen konusu sosyal medyadır. 

Birçok insanın online olduğu digital çağda paylaşım ve iletişim sınırı olmadan özgür ve özgün tartışma zemini yaratan sosyal medya, kişi ve birey iletişiminin yanında marka ve kurum konumlandırması açısında da son derece önemlidir.

Sağladığı etkileşim açısından eğitim, araştırma, bilgi sağlama ve reklam tanıtım anlamında da kapılarını ardına kadar açmaktadır. Bu dönüşüme ayak uydurabilen kişi, kurum ve markalar yakaladıkları ivme ile önümüzdeki 10 senenin yatırımını sağlamış olacaklar. 

Peki nedir bu işin sırrı? 
Sosyal medya içeriklerden oluşur, her bilgi bir içerik, her içerik bir kaynaktır. Peki bu kaynak nasıl oluşturulur?
Bu cevhere nasıl erişilir?
Sadece sosyal medya hesabına sahip olmak yeterli midir?
Markalar ve kişiler nasıl daha fazla insana ulaştırılabilir?

Bu soruların cevabını bulmak için Sosyal Medya Atölyesi'ne davetlisiniz!

Kadir Doğrubakar Kimdir?
@odunherif
Twitter: 2.036,842 
Facebook: 869.581
Instagram: 52.645
Periscope: 76.983

"1986 doğumluyum. İkizler burcuyum. Aslen Üsküplüyüm. 4 yıl Trakya Üniversitesi Fizik bölümünde eğitim gördüm sonra okuldan atıldım. Bir fabrikada işe girdim. Kazakları katlayıp çuvallara yerleştirip taşıyorduk. Bildiğin hamallık yani... Maaş desen asgari ücret... Böyle devam etmez diyip internetten para kazanmanın yollarını araştırmaya başladım. O işi bırakıp internet reklamcılığına giriştim. Öyle çok bir şey kazandırmıyordu ama çuval taşımaktan kolaydı. Sınava girip SDÜ Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandım. Orası bittikten sonra DGS diye bir sınav var. 2 yıllık bitirenler o sınava girip 4 yıllığa geçiş yapabiliyor. Bir de orda şansımı deneyeyim dedim. Sınav beklediğimden iyi geçti. Artık istediğim her yere girebiliyordum. Boğaziçi Üniversitesi çocukluk hayalimdi; ama padişahın kızını almaktan daha keyifli bir şey varmış o da padişahın kızını verseler de almamak... İlk tercihime gireceğimi biliyordum. Eve yakın diye Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'ni yazdım ve 4. seneme giriyorum halen orda okuyorum."

Eray Efe Kimdir?
@argostroloji
Twitter: 862.682 
Facebook: 176.731
Instagram: 16.723
Periscope: 50.460

"Biz yörüğüz, dedemin dedesi Afyon'dan kız kaçırıyor sonra bunları sürüyorlar Konya'ya... Orada gelişiyoruz büyüyoruz. Hayvancılık yapıyoruz sonra Konya merkeze geçiyoruz sonrasında da İstanbul'daki amcam vefat edince İstanbul'a taşınıyoruz. Zeytinburnu'nda top oynayarak büyüyorum. Bakırköy Lisesi'nde okudum. Onun dışında Eray psikoloji okuyor bu sene son, inşallah psikoloji mezunu olup manyaklarla uğraşacağım. Uğraşırsam tabi bilmiyorum. Başka meslekte yapabilirim. Tam emin değilim. O konuda daha düşünmedim. Yani 5 sene okuyup gidip bir dükkan açabilirim. Yani öyle bir manyaklığımda olabilir. Sakinliği sever, biraz Oktay Kaynarca, biraz Beyazıt Öztürk, birazda Volkan Konak'ım diyebiliriz. Evde oturmayı severim. Çok gezeyim tozayım havasında değilimdir; ama dostlarımıda kıramaz çağırdılar mı giderim. En büyük hayalim çiftlik almak... Bir tane at çiftliği kurmak... Atlara ayrı bir sempatim var."

- Yerler numarasız oturmalıdır.
- Eğitim saatleri 10:30–16:30 arasındadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT