Yeni Eğitim Dönemi Ekim Ayinda Başliyor.

Tarihler: 01 Eylül 2014 Pazartesi ~ 25 Eylül 2014 Perşembe

Yer: İstanbul Medya Akademisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2014 ~ Eyl 25, 2014

İstanbul Medya Akademisi bünyesinde; Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki, Semir Aslanyürek, Koray Demir, Mahmut Fazıl Coşkun, Tarık Tufan, Hasan Kaçan, Turan Kışlakçı, Saadet Oruç, Seval Çöpür, Oğuz Koloğlu gibi alanlarında başarılı isimlerin eğitim vereceği programlara katılım için son başvuru tarihi 25 Eylül!

Yaparak öğrenmenin adresi; İstanbul Medya Akademisi

İstanbul Medya Akademisi medya alanında teknik ve kreatif eğitimler düzenleyerek hem bu alanları öğrencilere tanıtan, hem de sunduğu geniş uygulama fırsatlarıyla mesleki tecrübe edinmelerini sağlayan sinema, TV, medya ve oyunculuk odaklı bir eğitim kurumudur.

İstanbul Medya Akademisi öğrencileri her bir dersi alanında uzman, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde uygulamalı olarak öğrenir. Ayrıca projeleri ile öne çıkan başarılı öğrencilerinin kendi projelerine yapım ve uygulama destekleri verir. Fikir ve projeleri ile öne çıkan öğrencilerinin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alabilmeleri için mevcut imkanlarını seferber eder.

Sunduğu prodüksiyon, stüdyo ve teknik imkanlar, prodüksiyon danışmanlığı hizmetleri ve ürettiği TV içerikleriyle aynı zamanda etkin bir yapım evi olan İstanbul Medya Akademisi, New York Film Academy ve Marmara Üniversitesi gibi önemli okullarla yaptığı işbirliği ile bu üretim süreçlerine öğrencilerini dahil ederek geleceğin seçkin medyacılarını ülkemize kazandırmayı hedeflemektedir.

İstanbul Medya Akademisi bünyesinde öğrenciler “ Televizyon Yapımı, Yönetmenlik, Oyunculuk, Senaryo, Televizyon Haberciliği, Mesleki İngilizce, Fotoğrafçılık, Görsel Efekt ve Compositing, Kurgu teknikleri, Tonmaisterlik, Reklamcılık, Yeni Medya, Sunuculuk ve Spikerlik, Gazetecilik” alanlarında uzman isimlerden ders alabilecekler. İstanbul Medya Akademisi eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan öğrencilerine sektörün öncü kurum ve kuruluşlarında staj yapma imkanları sunmaktadır.

Öğrenciler; Hasan Kaçan, Tarık Tufan, Seval Çöpür, Turan Kışlakçı ve daha birçok alanının deneyimli isimlerinden alacakları uzun dönem dersler sonucunda MEB onaylı sertifika alma hakkına sahip olabilecekler. Bunun yanı sıra atölye eğitimleri kapsamında Meltem Cumbul, Devrim Yakut, Gökhan Tiryaki gibi sektörden profesyonellerin katılımı ile sektörle doğrudan iletişime geçmenin ayrıcalığını yaşayabilecekler.

İstanbul Medya Akademisi, ulusal gelişim stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak, Türk film endüstrisi ve medya iş gücünün gelişimi ve büyümesi hedefini desteklemek için yaratıcı işbirlikleri kurarak gelişimine devam etmektedir.

İstanbul Medya Akademisi’ nin, öğrencilerin taleplerini dile getirebilecekleri, amaçlarını gerçekleştirebilecekleri, hedeflerini güçlendirebilecekleri uygun programlara başvurular için son katılım tarihi 25 Eylül!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT