Miniatürk 23 Nisan Çocuk Şenliği

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 23 Nisan 2009 Perşembe 23 Nisan 2009

Yer: Miniatürk

Ücret: giriş ücretli, etkinlikler ücretsiz

Nereden Alınır: www.miniaturk.com.tr

Adres: İmrahor Caddesi, Sütlüce İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 222 28 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2009 ~ Nis 23, 2009
TARİHİN İÇİNDE RENKLİ, EĞLENCELİ MİNİK BIR DÜNYA… 23 NİSAN’I MİNİATURK’TE KUTLUYORUZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., minik adamların bayramını masalsı bir ortamda, Minyatür Türkiye Parkı’nda kutlayacak. Miniaturk balonlar, palyaçolar, gösteriler ve en önemlisi binlerce çocukla daha da renklenecek. Bu büyülü dünyaya dâhil olmak için 23 Nisan’da Miniaturk’e davetlisiniz.

Kendi dünyaları kadar renkli yüzleriyle karşımıza çıkacak olan çocuklar Miniaturk’te gerçekleşecek olan etkinlikte hem eğlenecek hem de öğrenecekler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşecek etkinlikler saat 12.00’de karikatür gösterisiyle başlayacak ve 18.00’de Barış Manço Animasyon Grubu ile sona erecek. Yüz boyama, balon show, şişme palyaço, uzun adamlar, cam sanatı, kukla gösterisi, Karagöz ve Hacivat Gölge Oyunu, çocuk tiyatrosu, palyaço show, Aşuk ve Maşuk Dans Gösterisi, pantomim, jonglör ve ilüzyon gösterileri diğer etkinliklerden bazıları.

Tek yapmanız gereken 23 Nisan sabahı kalkıp bu masal diyarının yolunu tutmak.
Miniaturk barındırdığı her biri 1/25 oranında küçültülmüş Türkiye ve Osmanlı coğrafyasından 107 eserle büyüklerin olduğu kadar masalsı ortamıyla çocukların da özellikle ilgisini çekmektedir. Ayasofya`dan Selimiye`ye, Rumeli Hisarı`ndan Galata Kulesi`ne, Safranbolu Evleri`nden Sümeli (Sümela) Manastırı`na, Kubbet-üs Sahra`dan Nemrut Dağı Kalıntıları`na dek pek çok kültür ve medeniyetin izlerinin bir araya geldiği parkta, bugün artık yerlerinde olmayan Artemis Tapınağı, Halikarnas Mozolesi, Ecyad Kalesi gibi eserler de Miniaturk’te yeniden canlandırılmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Miniaturk, içerisinde gerçekleştirilecek etkinliklerin yanı sıra var olan tarihi eserler, oyun parkı ve sosyal alanlar sayesinde, İstanbulluların ailecek gezip eğlenecekleri, İstanbul’umuzun ve Türkiye’mizin en gözde kültür parkı olma özelliğini taşıyor…

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ÇERÇEVESİNDE MİNİATURK’TE DÜZENLENEN TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ, GİRİŞLER İSE ÜCRETLİ OLACAKTIR.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT