Neşeli Hıdırellez

Tarihler: 05 Mayıs 2013 Pazar ~ 05 Mayıs 2013 Pazar 12:00

Yer: Life Park

Ücret: 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2013 ~ May 5, 2013

Bu Hıdırellez'de Tüm İstanbul Lifepark'ta Buluşuyor!

DJ Serkan Saruhan                            
Ateş Gösterileri                                   
Tarık Mengüç Konseri                      
King Naat Veliov & Koçani Orkestrası 
Feat. Gayda İstanbul Roman Şov                    
Dolapdere Big Gang           
Agusev Dzambo Feat. Serkan Çağrı

Kış mevsiminin bitişi ve baharın gelişi bu sene ilki düzenlenecek Neşeli Hıdırellez şenliği  ile kutlanacak. 5 Mayıs günü “Hıdırellez,” İstanbul’un yepyeni yaşam alanı Lifepark’ta gerçekleşecek birbirinden coşkulu etkinlikler ile karşılanacak. 

Agusev Dzambo Feat. Serkan Çağrı, King Naat Veliov & Koçani Orkestrası Feat Gayda İstanbul, Dolapdere Big Gang, Tarık Mengüç gibi sevilen sanatçı ve grupların sahne alacağı şenlik, Hıdırellez ritüelleri ile renklenecek, tüm gün devam eden etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Öğlen 12’de başlayıp, geceyarısına kadar sürecek şenlikte konserlerin  yanısıra ateşler yakılacak, dilekler asılacak, kısmetler açılacak. Bolluk, bereket ve mutluluk beklenecek.Tüm iyi dileklerin masalsı  bir ortamda birleşeceği, insanların birarada güzelliklere kucak açacağı bu çok özel günün sonunda unutulmayacak anılar biriktirilecek. 

Koçani Orkestrası
Balkan Müziği'nin en önemli topluluklarından biri olan Koçani Orkestrası, trompet virtüözü Naat Veliov tarafından kuruldu. Adını Makedonya’nın Koçana şehrinden alan grup; 2 trompet, 3 tuba, saksafon, klarnet, zurna ve perküsyondan oluşan zengin bir altyapıya sahip olan grup, Emir Kusturica'nın “Çingeneler Zamanı” filminde yer aldıktan sonra müziklerini daha geniş kitleler ile paylaşma şansı buldu. Sevilen Türkçe şarkıları da yorumlayan Koçani Orkestrası’nın ülkemizde en çok tanınan parçası “Şiki şiki baba”dır.

Gayda İstanbul
“Balkanlardan gelen hep soğuk hava olmaz a!..” Gayda  İstanbul, Balkanlardan Trakya’ya ve oradan İstanbul’a uzanan kültürel iklimin yol göstericiliğinde güncel temalar ve yeni müzikal ifadeler geliştiren müzikleri ile öne çıkıyor.

Fehmiye Çelik (vokal), Ayhan Akkaya (bas gitar), Tevfik Çekiç (keman) dan oluşan grup, son dönem gerçekleştirdiği televizyon programları ve Amira Medunjanin, Koçani Orkestrası, Elene Hristova... gibi Balkan müzik dünyasının seçkin isimleriyle geliştirdiği ortak projelerle de dikkat çekiyor...

Serkan Çağrı
Ülkemizin en başarılı klarnet sanatçılarından Serkan Çağrı için söylenenler onu ve müziğini anlatmaya yetmeyebilir.

“O, klarnete benim şu an geldiğim noktadan başladı.”(Giora Feidman)

“Sadece bir icracı değil, aynı zamanda mühendis.Tasarladığı enstrüman tarihi açısından bir dönüm noktası.”(Hammer Schimit)

“Çaldıkları Sınırlar ötesi bir etki yaratıyor.” (İsveç Radyosu)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT