Marina Abramovic ArtInternational’da

Tarihler: 26 Eylül 2014 Cuma ~ 28 Eylül 2014 Pazar

Yer: Lisson’un Standında

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2014 ~ Eyl 28, 2014

70’lerden günümüze, bedeninin sınırlarını zorlayan işleriyle seyirciyi şoke etmeyi başarmış dünyaca ünlü performans sanatçısı Marina Abramovic’in işleri ArtInternational’da! 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek fuarda, sanatçının 1978 tarihli meşhur videosu AAA-AAA da gösterilecek.

26-28 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek uluslararası çağdaş sanat fuarı ArtInternational’da işlerini göreceğimiz dünyaca ünlü sanatçılardan biri de Marina Abramovic. 70’lerden günümüze, 40 yıllık sanat hayatı boyunca bedeninin sınırlarını zorlayarak seyircileri şoke eden işlere imza atan ve performans sanatının en tanınmış isimlerinin başında gelen Abramovic’in üç fotoğrafının yanı sıra AAA-AAA adlı meşhur videosu da ArtInternational’da sergilenecek.

Abramovic ve Ulay birlikte
Sanatçının hayatında büyük etkisi olan partneri Ulay’la birlikte gerçekleştirdiği ve iki sevgilinin başta eşit görünen ama yavaş yavaş dengenin bozulduğu ilişkilerini konu alan AAA-AAA performansı, 9 dakikalık bir videodan oluşuyor. Abramovic’in kariyerindeki en tanınmış işlerden biri olan 1978 tarihli bu video, İngiltere’nin en büyük galerilerinden Lisson’un standında gösterilecek. Sanatçının en son işlerinden “Artist Portrait with a Rose” ise Viyanalı galeri Krizinger’de satışta olacak.

Türkiye’nin en prestijli uluslararası çağdaş sanat fuarı ArtInternational’ın ikincisi 26-28 Eylül 2014 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. İstanbul’un geçen yılki en önemli sanat etkinliklerinden biri kabul edilen ArtInternational’a bu yıl 24 ülkeden 80 seçkin galeri ve 400’e yakın sanatçının işi katılacak.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.artinternational14.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT