35. Uluslararası Istanbul Boat Show

Tarihler: 06 Ekim 2015 Salı ~ 11 Ekim 2015 Pazar 11:00

Yer: Marinturk İstanbul City Port

Ücret: İndirimli Dönem Bilet Fiyatı: Genel Giriş 15 TL Normal Dönem Bilet Fiyatı: 1 Eylül - 5 Ekim Bilet Fiyatı 20 TL Etkinlik Günü Bilet Fiyatı 30 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2015 ~ Eki 11, 2015

Türkiye'de denizde gerçekleşen tek fuar İstanbul Boat Show, 35. yıldönümünde 6-11 Ekim tarihleri arasında Marinturk Istanbul City Port'ta gerçekleşecek!

35. yılın şerefine, bilet alan ilk 350 kişiye 1 adet davetiye hediye!

35 yıldır hep birlikte dümeninde olduğunuz bir fuar hayal edin! Burada kökleri denizin derinliklerine uzanan bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız. 35 yıldır sergilenen tekneler hep denizde, yani olması gereken yerde... Denizde gerçekleşen tek fuar unvanına bu şekilde sahip olan etkinlikte, bugün yine "herkese" ait bir fuarda bir araya geleceksiniz.

35. Uluslararası Boat Show, her yıl sürekli büyüyerek Avrupa'nın öncü fuarlarından biri haline geliyor. Bu doğrultuda Uluslararası İstanbul Boat Show, ziyaretçilerine eşi benzeri olmayan tekne ve yatları test etme şansı sunuyor. Bu yıl toplam 150 bin metrekare alanda, dünyanın dört bir yanından yaklaşık 50 bin ziyaretçiyi misafir etmeye hazırlanan 35. Uluslararası İstanbul Boat Show'da 300'den fazla 3 ila 50 metre uzunluğunda mega yat, motorlu yat, yelkenli, tekne ve katamaran görücüye çıkacak.

IFBSO'ya (Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu) Türkiye'den üye olan ilk tekne fuarı olan Boat Show, kendini denizlerdeki biyoçeşitliliğe adayan TURMEPA ile güçlü işbirliği içerisinde...

35. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı, global ve yerel en iyi markaların tüm yatlarının, motorlu yatlarının, tekne ekipmanlarının ve aksesuarlarının bir arada sergileneceği ve en iyi pazarlama ve satış fırsatlarını doğuracak nitelikte, en iyi ticari platformlardan biri olarak öne çıkıyor.

Teknelerin su üstündeki performansını test sürüşü yaparak yakından tanımak için olağanüstü bir fırsat! 35. Uluslararası Boat Show Fuarı, organizasyon süresince gerçekleştirilecek sayısız etkinlik sayesinde bölgenin en çok konuşulan fuarı olacak!

- Fuar, 6–11 Ekim 2015 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.
- Biletler tek giriş hakkı verir.-
Bilet alan ilk 350 kişiye davetiyeleri etkinlik kapısındaki gişeden teslim edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT