Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarları

Tarihler: 27 Eylül 2014 Cumartesi ~ 01 Ekim 2014 Çarşamba

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2014 ~ Eki 1, 2014

2014 yılı, mobilya ve ağaç işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve orman endüstrisi alanlarında Türkiye ve dünyanın lider firmalarının buluşma noktası Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları için önemli bir kilometre taşı olacak. 2 yeni salonla kapasitesi 120.000 m2 sergileme alanına ulaşan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 27 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek fuarlar, yeni katılımlar ve mevcut katılımcıların büyüyen alanları ile tarihlerinin en geniş katılımını yakalayacak.

Ekonomideki iniş çıkışlara, piyasalardaki değişimlere rağmen istikrarlı büyümesini sürdüren Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob, 27 yıldır Türkiye’de sektörün tartışmasız en önemli fuarları olma başarısını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 880 firma ve firma temsilciliğinin katılım gösterdiği fuarlar 12 salonun tam kapasite kullanımı ile gerçekleşirken, 2014 yılında, fuara 2 ay kala, yeni salonlar da dahil satışlarının %90’ı tamamlanmış durumda. Son 4 yıl içerisinde sergileme alanı bakımından %80’lik büyüme gösteren fuarlar, 2014’te %12 büyüyerek 14 salonda açılacak.

Önemli Firmaların Geri Dönüşleri Fuara Renk Katacak
Yeni salonlarla beraber alanlarını genişleten katılımcıların yanı sıra, fuara geri dönüş yapan firmalar da bu büyümenin önemli bir kısmını oluşturuyor. Mobilya yan sanayi ürünleri ve aksesuarları alanlarında faaliyet gösteren; Roma Plastik, Kapsan, Tem Aksesuar, Kent-Viole, ahşap ve orman ürünleri alanlarında üretim yapan; Sar Profil, SFC, ahşap boyaları üreticisi DYO ve kapı kolu ve aksesuarları üreticisi Özcanlar gibi lider firmalar 2014 fuarında yer alacaklar.

Mobilya Tekstili Alanı Yeni Katılımlarla Büyüyor
Yaklaşmakta olan fuarda bir önemli değişiklik de mobilya tekstili alanında katılım yapan firmalar olacak. Yatak ve mobilya tekstilleri, aksesuarları, kapitone ve kumaş kesme makineleri alanlarının önde gelen üreticileri Bekaert, Kisbu, Furniçin, Glengo, İlke Sünger, Güven Vida, Bols, Erike ve Tetaş Tekstil yeni ürünlerini fuarda ziyaretçilere sunacaklar.

Sundukları eşsiz iş fırsatları ile uluslararası pazarlara erişim sağlayan Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob, 2014 yılında iki salonla daha da büyüyerek ağaç işleme makinelerinden, orman ürünlerine, mobilya aksesuarlarından oturma grubu ve yatak üretimi malzemelerine, tamamlayıcı ürünlerden el aletlerine sektörün tüm ürün ve hizmetlerini kapsayacak geniş bir yelpazeyi bir araya getirecek.

Sektörün Tedarikçileri İçin Bulunmaz Vitrin
30’un üzerinde ülkeden 1000’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuarlar sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki ilk adresi olacak. Mobilya ve ahşap endüstrisine, makine, donanım, aksesuar ve sistemler sunan ülkemiz ve dünyanın lider üreticilerini bir araya getirecek olan fuarlar, dünyanın 90 ülkesinden 65 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları alanlarında uzman katılımcıları, nitelikli, %75’i karar alma konusunda yetkili alıcılar ile buluşturarak sektöre güç katacak.

Uluslararası Pazarlara Açılan Kapı
Sektörün geleneksel buluşmasına heyecanlı geri sayım başlarken, fuar için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 1,5 milyarlık nüfusu, gelişmekte olan ekonomileri ve değişen hayat standartları ile Kafkasya, Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Karadeniz havzası, 1,9 milyar dolar ihracat yapan Türkiye mobilya sektörü için çok önemli bir pazar. Moskova, Üsküp, Kahire, Tahran, Sofya ve Tiflis’te faaliyet gösteren Tüyap yurtdışı ofisleri aracılığıyla özellikle Avrasya coğrafyasında gerçekleştirilen etkili tanıtım katılımcılarımızın bu önemli pazardan daha çok pay almaları için son güne kadar sürdürülmekte. 2013 yılında uluslararası ziyaretçilerinin %88’ini bu coğrafyadan çeken Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları gelecek fuarda bu bölgeye ihracatını artırmak isteyen Türk üreticileri ve Türkiye üzerinden pazara erişim arayışında olan yabancı katılımcılarına bulunmaz fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye Ekonomi Bakanlığının, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Belarus, Belçika, BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Endonezya, Estonya, Fas, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Letonya, Libya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Moğolistan, Moldova, Norveç, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Slovakya, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna ve Yunanistan ülkeleri olmak üzere 52 ülkeye sağlayacağı destek kapsamında da ilgili ülkelerdeki ateşeliklerimiz kanalı ile yurtdışında ahşap ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren sektör profesyonellerinin fuarlara daveti gerçekleştiriliyor.

Ülkemizin tüm illerinden alıcıların ziyaret ettiği, yurtiçi ziyaretçilerinin %66’sı İstanbul dışından gelen fuarlarımız yurtiçi pazarın her noktasına ulaşıyor. Sektörel dernekler, yayınlar, online portallar, ticaret, sanayi ve meslek odaları, ilgili eğitim kurumları ve dernekler aracılığı ile yurtiçinde faaliyet gösteren büyük küçük tüm potansiyel alıcılar ile temasa geçilerek fuar davetleri gerçekleştiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT