İstanbul Tattoo Convention 2014

Tarihler: 19 Eylül 2014 Cuma ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2014 ~ Eyl 21, 2014

Dövmenin Sanatla Buluştuğu Fuar

19-21 Eylül tarihleri arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Tattoo Convention 2014’ de dünyanın en önemli sanatçıları ve dövme sanatı tutkunlarını bir araya gelecek. Dövme sektörünün öncülerinden Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından düzenlenecek fuarda Dünyanın bir çok ülkesinden tanınmış dövme sanatçıları Türk dövme sanatçıları ile birlikte geleneksel ve modern yöntemlerle yapacakları dövmelerle sanatlarını sergileyecek.

Günümüzün yükselen trendi dövme, Anadolu’nun Doğu ve Güney doğusunda eskiden bedenin süslenmesinden öte kötülüklerden korunmak, şans ve bereket için yapılırdı. Dövmenin tarihi M.Ö. 30.000-10.000 yıl öncesine dayanmaktadır. Kızılderili’ler, eski Mısır, Kazak ve Kırgız Türklerinde sıkça görülürdü. İstanbul Tattoo Convention 2014’ de sanatsal zenginliklerin ve kültürel çeşitliliğin yansıdığı, renklerin, boyanın, çizgilerin ve detayların hepsinin insan vücuduna nasıl aktarıldığının görülmesi amacı ile düzenlediği festival bu senede Kadıköy Halk Eğitim merkezinde yapılacak. Yıllardır bu sanatı profesyonel anlamda hem tedarik malzemesini sağlayan hem de dövme sanatını uygulayan Golden Arrow Tattoo & Piercing üç senedir Türkiye deki dövme fuarının ev sahipliğini başarı ile üstleniyor. Golden Arrow Tattoo & Piercing, dünyadaki bir çok ülkeden ve Türkiye deki bir çok şehirden gelen dövme sanatının usta isimlerini İstanbul Tattoo Convention 2014’ de İstanbul' Kadıköy Halk Eğitim merkezinde buluşturuyor. Türkiye ve dünyadan yaptıkları muhteşem dövmelerle dövme sanatına değer katan …..’si yurtdışından olmak üzere ….. dövme sanatçısı , Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek " İstanbul Tattoo Convention 2014 " fuarında biraraya gelecek. Dünyaca ünlü dövme sanatçıları ve ülkemizde dövmecilik sanatına değer katan Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları çok keyifli üç gün geçirecek.

İstanbul Tattoo Convention 2014 ün organizatörü ve Golden Arrow Tattoo ve Piercing’ in Yönetim Kurulu Başkanı N.Şener Öner "Bu yıl uluslararası boyutlarda üçüncüsünü organize ettiğimiz dövme festivalimiz bu yıl 19-21 Eylül tarihlerinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek. Son yıllarda dövmenin sanata dönüştüğü, dövme sanatçılarının kendilerini yetiştirmek için çok çaba sarfettiklerini ve dövme sanatının uygulama şeklinin sağlığa uygun şekide titizlikle yapıldığını” vurguladı. Ayrıca Dünya dahil olmak üzere Türkiye’ de dövme sanatı uygulanırken kullanılan malzemelerin CE normlarına uygun üretildiğini, üretim ve sterilizasyon aşamasında da yetkili kurumlarca denetildiğini ilave etti. Golden Arrow Tattoo tarafından düzenlenen festivalin açılışını, Esnaf ve Sanaatkarlar Konfederasyonu Başkan Faik YILMAZ, İGDESO İstanbul Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Odası başkanı Ayşe AYDIN ve Golden Arrow Tattoo ve Organizasyon sahibi N.Şener Öner birlikte yapacak.

DÜNYACA ÜNLÜ TATTOO KRALİÇELERİ VE İSTANBUL TATTO CONVENTION 2014 DÖVME YARIŞMASI

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’ nde düzenlenen İstanbul Tattoo Convention 2014’ de bu sene Dünyada bir çok Tatoo festivalinde kraliçe seçilmiş Ünlü Tattoo Kraliçeleri görsel show yapacaklar. Almanya’ dan Tattoo Model Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp’ın Rusya dan da Tattoo Model Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova’nın katılacağı festival de 2014 türkiye tattoo kraliçesi seçilecek. Ziyaretçiler canlı müzik, dövme yarışmaları ve Bayan Dövme Kraliçe seçimi dahil sahne gösterileri ile ağırlanacak. Rock Fm in medya sponsoru olduğu İstanbul Tattoo Convention 2014 ‘de Rock Fm dj leri canlı performanslarını sergileyecek.

Ziyaretçilerin dövme sanatının en ince ayrıntısına kadar görebilecekleri fuarda dövme sanatının geleneksel ve modern tekniklerini uygulamalı olarak çeşitli standlarda izleme imkanı olacak. İlk gün açılış ile birlikte çeşitli gösterilerin sergileneceği fuarda her gün ayrı bir katagoride dövme yarışması yapılacak.

-En İyi Büyük dövme
-En İyi Küçük dövme
-En İyi Çılgın dövme
-En İyi Özgün dövme
-En İyi Asya dövme
-En İyi Portre dövme
-En İyi Realistik dövme
-En İyi Renkli dövme
-En İyi Geleneksel dövme
-En İyi Siyah Beyaz dövme
-Şovun En İyi Dövmesi

gibi çeşitli katagorilerde yapılacak yarışmarın sonunda 2014 Yılı Dövme Kraliçesi seçilecek. Tüm katagorilerde dereceye giren dövmeler arasından showun en iyi dövmesi seçilecek.

Bu kadar renkli ve desenli insanı bir araya getiren etkinlik İstanbul Tattoo Convention 2014 (İstanbul Dövme Fuarı) bu sene de heyecanlı görsel showlarla dövme sanatı tutkunlarına inanılmaz anlar yaşatacak. Dövme sanatına ilgi duyan ve dövme sanatı meraklılarını görsel zevki tatmak üzere İstanbul Tattoo Convention 2014’e bekliyor.

Fuarın Açılış ve Kapanış Saatleri..

19.Eylül Cuma 14.00 – 21.00
20.Eylül Cumartesi 11.00 – 21.00
21.Eylül Pazar 14.00 – 20.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT