Ayo

Tarihler: 02 Aralık 2014 Salı ~ 02 Aralık 2014 Salı 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 72.50 TL 2. Kategori - 56.00 TL 3. Kategori - Tam 45.00 TL İndirimli 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2014 ~ Ara 2, 2014
Ayo

2006 yılında çıkardığı Joyful albümü ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan folk-soul şarkıcısı Ayo, 20 Mayıs'ta İş Sanat'ta...

Avrupa’nın en büyük pop yıldızlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ayo'nun 40 ülkede bir buçuk milyon kopya satan Joyful albümü, Fransa’da çift platin, Almanya ve Polonya’da platin, İsviçre, İtalya ve Yunanistan’da altın statüsü kazandı.

2008’de albümü için EBBA Ödülüne layık görülen Ayo, aynı yıl çıkardığı ikinci albümü Gravity At Last ile de Fransız listelerinde birinci sıraya oturarak başarısını perçinledi. Nijeryalı bir babadan ve Çingene bir anneden dünyaya gelen güzel sanatçı ailesinin müzik geleneğini özümsemenin yanı sıra müziğinde Amerikan soulu, reggae ve Afrobeat gibi türlerden esinleniyor. Son albümü Ticket To The World ile içtenlik ve zarafet dolu yepyeni 16 yeni parçaya hayat veren Ayo bu sezon dünya müziği kuşağının son konserinde sizlerle birlikte olacak.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Geç gelen izleyicileri yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve herhangi bir kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.

Kurallar

- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT