Önder Focan, Çağlayan Yıldız ve Cem Tuncer Trio

Önder Focan, Çağlayan Yıldız ve Cem Tuncer Trio

Tarihler: 08 Kasım 2016 Salı ~ 08 Kasım 2016 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2016 ~ Kas 8, 2016

Çeşitli zamanlarda birlikte değişik gruplarla sahne alan sanatçılar ilk kez bu projede birlikte çalacaklar. Emprovizayon ve müzikal birlikteliği dinlemenin çok keyifli olacağı bir gece olacak.

Önder Focan Türkiye’nin önde gelen caz gitaristlerindendir. 1975 yılında 19 yaşında iken tamamen caza yöneldi. Cazı ODTU yıllarında mühendislik okurken kendisi çalışarak öğrendi. Pek çok uluslararası festivalde, konserlerde çaldı. 13 CD piyasaya çıkardı. 2013 yılında bir de DVD kaydı piyasaya çıktı. 2002 yılından bu yana Nardis Jazz Club’ı da eşiyle birlikte yürütmekte.

Çağlayan Yıldız İzmir’de büyüdü ve 1990’da EÜ Tıp Fak.’den mezun olduktan sonra Bilkent Ü. Caz Bölümü’ne girdi. 1992-2000 arasında İstanbul caz ve pop camiasında icracı ve besteci/düzenlemeci olarak çalıştı, Dönemin önemli projelerinde yer aldı. 2000-2006 arasında Amsterdam’a yerleşerek pek çok proje ve besteye imza attı, Utrecht Konservatuarı’ndan Bestecilik ve Elektronik Müzik Master’larını aldı. 2006’da Türkiye’ye dönerek çalışmalarına devam etti; Bilgi Üniversite’sinde hocalık yaptı, TRT için radyo programları hazırlayıp sundu, üç müzik dergisinde köşe yazıları yazdı, icracılık/bestecilik/aranjörlük işlerine devam etti. Şu anda İTÜ MİAM’da Kompozisyon Doktorası’na devam etmektedir.

Cem Tuncer 1998 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü burslu olarak okudu. Kendi adına ve çeşitli gruplarla katıldığı festivallerde yer aldı. 1998 yılından itibaren birçok albüm ve projede aranjör, besteci ve gitarist olarak yer aldı. Tuncer, İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Kompozisyon Bölümünden iyi dereceyle mezun oldu. 1 sene aynı okulda asistan olarak çalıştı. Halen İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı’nda Türk Müziği Yüksek Lisans çalışmalarını sürdürmekte ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde caz gitar ve ensemble dersleri vermektedir. 2009’da Estonya’daki “Genç Caz Gitaristi Yarışması”a Nardis’i temsilen katıldı ve 2.lik ödülü ile birlikte prestijli festivallerden davetler aldı. Kral TV 2011 Müzik Ödüllerinden “Öyle Geçer Zaman ki” ile en iyi dizi müziği ödülünü de kendisi aldı.

Önder Focan (g),
Çağlayan Yıldız (g),
Cem Tuncer (g).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT